Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Domaine du Colombier

Fréjus, Var

« Een uniek domein tussen Cannes en Saint-Tropez, op 4,5 km van het zandstrand »

8.1 10 522 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Domaine du Colombier

Zon, de Middellandse Zee en mooie zandstranden, dat is waar u aan moet denken bij een vakantie in Yelloh! Village Domaine du Colombier, tussen Cannes en St Tropez. Het grote aquapark, de stranden op slechts 4,5 kilometer en de SPA staan garant voor een relaxte of geanimeerde vakantie waarin ontspanning, waterplezier en comfort centraal staan.

 

Camping Domaine du Colombier heeft speciaal aandacht besteed aan avondvoorstellingen met kleuren, muziek en plezier.  Tijdens uw campingvakantie in de Var, in de schaduw van de pijnbomen en palmen, kunt u de weergaloze charme van de Côte d’Azur ontdekken.

Daar word je blij van

 • Een uitzonderlijke ligging aan de Côte d'Azur tussen Cannes en Saint-Tropez
 • Een 3600 m² grote lagune voor de hele familie en een heerlijke spa voor degenen die naar rust en sereniteit verlangen.
 • Een paradijs voor kinderen: speeltuin (1.000 m²) met springkasteel, schommels, glijbanen … 
 • Landschappelijk aangelegde voetgangerswijken met standingvolle luxeaccommodaties 
 • Uitgebreid avondprogramma: themavoorstellingen, kinderanimatie …
Open van 21/05/2021 tot 12/09/2021
Onze receptie: +33 (0)4 94 51 56 01

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Een nieuwe wijk Moorea met cottages met spa voor 5 tot 7 personen
 • Herinrichting van de zwembaden van het aquapark

Yelloh! Village Domaine du Colombier op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Ter plaatsen wachten  de glijbanen, waterspelen, zwemlessen, aquagym, of op maar 4 kilometer afstand de stranden van de Côte d’Azur op u! U zult verrukt zijn van de immense, verwarmde lagune ter plaatsen van 3600m2 !

Wellness

Meer weten?

Ontdek de Spa van het Domaine du Colombier met zijn balnéotherapiebad. U kunt kiezen voor de behandeling die het beste aansluit bij uw behoeften, wensen en persoonlijkheid, om u vervolgens onder te dompelen in een oceaan van ontspanning en rust. 

Kinderen en tieners

Meer weten?

Een vakantie in de Var samen met de kinderen? Een prachtidee! Verveling krijgt hier namelijk geen kans. Hoe we dat voor mekaar krijgen? Jonge campinggasten van 5 tot 17 jaar kunnen terecht in de kinder- en tienerclubs. Maar er is nog meer: 3 speelweiden met glijbanen, schommels en springkasteel, en nog heel wat leuke verrassingen. Klaar om op ontdekking te gaan?

Sport en activiteiten

Meer weten?

In het Yelloh! Village Domaine du Colombier kunt u kiezen uit vele voorzieningen die u een onvergetelijke vakantie zullen bezorgen: actief of ontspannend, sportief of rustig, in een gezellige sfeer, ongeacht uw niveau of leeftijd: u vindt hier altijd iets naar wens! 

Diensten

Meer weten?

Het hele team van de camping Yelloh! Village Domaine du Colombier staat tot uw dienst om het u in uw vakantie zo makkelijk mogelijk te maken. U kunt tijdens uw vakantie profiteren van talrijke diensten, zodat uw verblijf onvergetelijk wordt! 

In de omgeving

Meer weten?

Tijdens uw verblijf op de camping Domaine du Colombier kunt u wereldberoemde plaatsen bezoeken. Kom en ontdek de rijkdommen waar de hele wereld Frankrijk om benijdt! 

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×