Camping Spaans Baskenland

Criteria wissen
Deze streek in Spanje moet u gezien hebben! Tijdens uw campingvakantie in het Spaanse Baskenland staan stranden, bergen, gastronomie en de sterke Baskische identiteit centraal.

Campingvakantie Spaans Baskenland

Hier bevindt u zich in een van de meest spectaculaire streken van Spanje, waar schitterende stranden en de hoge toppen van de Pyreneeën een fraai decor vormen! Dit is de bestemming bij uitstek om tussen de oceaan en de bergen optimaal te genieten van natuur en frisse lucht. Wandel langs de indrukwekkende kliffen van Flysch of verken de prachtige landschappen rondom de hermitage van San Juan de Gaztelugatxe. U zult zien: de stranden van de Baskische kust zijn een waar paradijs voor zwemmers en surfers! Verder landinwaarts kunt u de monumentale toppen van de Pyreneeën beklimmen. En waarom niet van uw verblijf profiteren om een stukje op de pelgrimsroute naar Compostella te wandelen? Die loopt hier vlak langs!

In Spaans Baskenland vindt u ook tal van karaktervolle steden en dorpen: Bilbao met het Guggenheim Museum, San Sebastian met het strand La Concha of de buitengewoon groene stad Vitoria-Gasteiz…  Aarzel zeker niet om in Biskaje de unieke zweefbrug te bekijken. In deze provincie is de Baskische identiteit overal voelbaar!

 

Camping Spaans Baskenland

De identiteit en de tradities van Spaans Baskenland worden zorgvuldig in ere gehouden: Baskische muziek- en dansvoorstellingen maken altijd een onuitwisbare indruk! U kunt hier natuurlijk ook van de traditionele Baskische keuken genieten: volgens zeggen een van de beste van de wereld!

Tijdens uw verblijf zult u zeker de Baskische taal, het Euskara, horen spreken. U zult merken dat deze taal op geen enkele andere Europese taal lijkt!

Vakantie vieren op de camping in Spaans Baskenland betekent ook dat u van heel dichtbij allerlei grote volksfeesten kunt meemaken: feria’s, corrida’s, dansshows, Baskische pelotte-wedstrijden… De San Fermínfeesten in Pamplona zult u ook beslist niet snel vergeten. Ze behoren tot de 3 grootste feesten ter wereld! 

Uw zoekresultaten: 2 Campings

Campingdorpen Pyrénées Atlantiques

Campingdorpen Landes

Om te ontdekken
  1. Al onze campings
  2. Spanje
  3. Spaans Baskenland
×