Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Vier vakantie in een comfortabele stacaravan in Noord-Frankrijk

Verleidelijk, verrassend, avontuurlijk… Uw vakantie in een stacaravan in Noord-Frankrijk wordt fantastisch en staat garant voor vele onvergetelijke herinneringen! Strand, natuur, cultuur of gastronomie: er is voor ieder iets wils!

Zoekt u een authentieke en sfeervolle bestemming waar natuur en cultuur één zijn? Die hebt u nu gevonden! Huur voor uw volgende vakantie een comfortabele stacaravan in het noorden van Frankrijk. Van de Kanaalstranden en prachtige Normandische natuur tot gezellige badplaatsen en vissershaventjes, dit is een droombestemming voor een vakantie met de familie of met vrienden! De fraaie streken van Noord-Frankrijk weten al sinds jaar en dag talloze bezoekers te fascineren: de schilders in Normandië, de filmsterren in Deauville, de vele beroemde zeevaarders en ontdekkingsreizigers… U zult net als zij als een blok vallen voor het noorden van Frankrijk!

Heerlijk luieren op het strand, prachtige architectuurpareltjes als de Mont Saint-Michel ontdekken, wandelen in de natuur bij de beroemde steile rotskust van Étretat of in het bijzondere coulisselandschap van Normandië, een bezoek brengen aan historische stadjes waar het verleden nog steeds tastbaar is, rondslenteren op de kades van de jachthavens… Er is genoeg te doen tijdens uw verblijf in uw comfortabele stacaravan in Noord-Frankrijk! 

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×