Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Domaine d’Arnauteille Carcassonne, Aude

« Geniet vlak bij Carcassonne van een adembenemend uitzicht op de bergen en wijngaarden »

8.4 10 303 scores Recensies

Domaine d’Arnauteille: animatie, sport en activiteiten

Het Yelloh! Village Domaine d'Arnauteille biedt een maximaal aantal animaties om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen: sportief of rustig, actief of rustgevend, maar altijd in een gezellige sfeer, waarbij voor ieder wat wils is, ongeacht de leeftijd.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony
Gym / stretching / aërobics / fitness
Speelzaal
Collectieve sporten
Petanquebaan
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 10 km
Canyoning/rafting 40 km
Casino 24 km
Avonturenpark 26 km
Vissen 2 km

Voor de sporters

Wij organiseren iedere middag (behalve de zaterdag) op ons multisportveld en boulesterrein toernooien: jeu de boules, pingpong, volleybal, voetbal, handbal etc.

Ook uitstapjes en wandelingen met gidsen, (kastelen, wijnkelders, musea...) en boottochten van een paar uur op het Canal du Midi.

Paardritten

Tochten te paard vanaf 7 jaar, voor de kinderen van 3 - 7 jaar zijn er ponyritjes. In het domein neemt een paardrijdbegeleider u mee een ritje maken om u de mooie streek te laten zien via de voetpaden (per dag 3 wandelingen).

Spannende activiteiten in het water

Ontdek in de buurt van de camping wat het Domaine d’Arnauteille voor u in petto heeft voor een sportieve vakantie in de Aude! Professionele wildwatersporters bieden een scala aan activiteiten om met de hele familie van heel veel waterpret te genieten: kanoafvaarten, hydrospeed, rafting, tubing… 

Le Sentier Cathare

De 12 etappes: Aguilar, Quéribus, Peyrepertuse, Puilaurens, Puivert, Montségur, torenhoge citadels opgetrokken op indrukwekkende schroefhaken, verwijzen naar een bladzijde uit de middeleeuwse geschiedenis van het zuiden: het katharisme van de Languedoc. Dankzij de verschillende bestaande varianten kan de wandelaar zijn vertrekpunt en de duur van zijn parcours kiezen. Wandelen langs ‘le Sentier Cathare' is als reizen door de tijd.

__

Uw avonden

Meer weten?

De camping biedt u een grote keuze aan animaties en shows, zodat uw avonden nog gezelliger worden. U kunt ook naar Carcassonne gaan om daar onvergetelijke momenten te beleven! 

×