Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Le Club Farret Vias Plage , Hérault

« Een gezellige en geanimeerde vakantie op een vijfsterrencamping pal aan de zee »

8.5 10 2142 scores Recensies

Muziek en show zijn de twee sleutelwoorden van de avondprogramma’s in Yelloh! Village – Le Club Farret

Uw avonden in Yelloh! Village Le Club Farret staan geheel in het teken van de animatie: muziek, shows, muzikale komedie... Onmogelijk om te weerstaan aan zoveel charme! Geniet tijdens uw campingvakantie in Yelloh! Village Le Club Farret van de avondanimatie. Hier krijgt het woord "show" een heel andere betekenis! 

De muziek zal uw nachten doen oplichten!

Uw vakantie op camping Yelloh! Village Club Farret zou niet compleet zijn zonder muziek, in welke vorm dan ook: live muziekconcerten, dansavonden en zelfs een mini-disco, tot 21u30. Ook de allerkleinsten worden niet vergeten!

De shows in het Yelloh! Village le Club Farret maken uw kampeervakantie onvergetelijk! De Fireshow met vuurwerk in het aquapark bijvoorbeeld, is hét droommoment bij uitstek waarbij de vakantiegangers hun emoties de vrije loop laten. Zelfs de allerkleinsten vinden hun portie geluk: uw kinderen zullen helemaal weg zijn van de Disneyshow... De al iets ouderen hebben de keuze: komedie, revue-show, sfeervolle 'Feria’ avond, pool party... Uw mooiste zomeravonden beleeft u in het Yelloh! Village - Le Club Farret.

×