Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Le P’tit Bois Saint-Malo, Ille-et-Vilaine

« Vlak bij de zandstranden van de smaragdkust, aan de golf van Saint Malo »

8.6 10 869 scores Recensies

Het zwemparadijs van camping Le P’tit Bois

Camping Yelloh! Village Le P’tit Bois heeft alles wat het hart van een waterliefhebber sneller doet kloppen: verwarmde baden, glijbanen en een overdekt zwembad!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Overdekt Waterspeeltuin
Bubbelbaden
Peuterbad
Overdekt Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Overdekt zwembad
Verdekte en verwarmde zwembad
Glijbanen

Verwarmde buitenbaden

Wat de buitentemperatuur ook is, u kunt in onze buitenbaden altijd genieten van waterpret: onze verwarmde zwembaden staan vanaf 15 mei garant voor comfortabel zwemplezier. Waterglijbanen, peuterbaden, tegenstroomrivieren… Aan alles is gedacht om jong en oud waterpret te bezorgen! Aan de rand van het zwembad kunt u zichzelf in een van de ligstoelen heerlijk koesteren in de zon. 

Een overdekt zwembad met bubbelbad

Ons vakantiedorp is een paradijs voor groot en klein: in ons overdekte en verwarmde zwembad is er een bubbelbad voor de volwassenen, maar ook een peuterbad waar de allerkleinsten onder toezicht van hun ouders veilig kunnen spelen.

Een waterspeelruimte van 500 m²

Ontdek een 500 m² grote overdekte waterspeelruimte in een tropische sfeer met glijbanen, waterboom, peuterbad, waterspelletjes... Ideaal om bij elk weertype van water te genieten. Er is geen twijfel mogelijk: de waterspeelruimte “Coco Splash” bezorgt uw kinderen eindeloos veel waterpret! 

De Bretonse stranden

Met de voetjes in het warme zand kunt u op de stranden dicht bij de camping heerlijk zonnen op uw badlaken, spelen in de golven of zandkastelen bouwen met uw kinderen. Op slechts enkele kilometers van de camping liggen de stranden van Saint-Malo en van Rance op u te wachten! 

×