Zwembad en waterpark in camping Le P’tit Bois

Camping Yelloh! Village Le P’tit Bois heeft alles wat het hart van een waterliefhebber sneller doet kloppen: verwarmde baden, glijbanen en een overdekt zwembad!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Overdekt Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Peuterbad
  Overdekt Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Verdekte en verwarmde zwembad
  Glijbanen

  Verwarmde buitenbaden

  Wat de buitentemperatuur ook is, u kunt in onze buitenbaden altijd genieten van waterpret: onze verwarmde zwembaden staan vanaf 15 mei garant voor comfortabel zwemplezier. Waterglijbanen, peuterbaden, tegenstroomrivieren… Aan alles is gedacht om jong en oud waterpret te bezorgen! Aan de rand van het zwembad kunt u zichzelf in een van de ligstoelen heerlijk koesteren in de zon. 

  Een overdekt zwembad met bubbelbad

  Ons vakantiedorp is een paradijs voor groot en klein: in ons overdekte en verwarmde zwembad is er een bubbelbad voor de volwassenen, maar ook een peuterbad waar de allerkleinsten onder toezicht van hun ouders veilig kunnen spelen.

  Video zwemparadijs

  Een waterspeelruimte van 500 m²

  Ontdek een 500 m² grote overdekte waterspeelruimte in een tropische sfeer met glijbanen, waterboom, peuterbad, waterspelletjes... Ideaal om bij elk weertype van water te genieten. Er is geen twijfel mogelijk: de waterspeelruimte “Coco Splash” bezorgt uw kinderen eindeloos veel waterpret! 

  De Bretonse stranden

  Met de voetjes in het warme zand kunt u op de stranden dicht bij de camping heerlijk zonnen op uw badlaken, spelen in de golven of zandkastelen bouwen met uw kinderen. Op slechts enkele kilometers van de camping liggen de stranden van Saint-Malo en van Rance op u te wachten! 

  ×