Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Punta Milà L'Escala, Costa Brava

« Een camping in de volle natuur, vlak bij de mooiste stranden van de Costa Brava »

8.3 10 316 scores Recensies

Sport, animatie en activiteiten op camping Yelloh! Village Punta Milà

Tijdens uw verblijf aan de Costa Brava wordt u een brede waaier van activiteiten aangeboden. Er is voor elk wat wils en aan alle leeftijden is gedacht. Dat is pas een droomvakantie! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Pottenbakken
Strandvolleybal
Duiklessen
Mountainbike/Freeride
Petanquebaan
Tennisplein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 1 km
Canyoning/rafting 100 km
Kitesurflessen 4 km
Windsurflessen 4 km
Stand up paddle-lessen 4 km
Surflessen 4 km
Zeillessen 4 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 5 km
Paintball 10 km
Pretpark 30 km
Avonturenpark 20 km
Vissen 1 km
Vliegen met een luchtballon 10 km
Watersportclub 2 km
Golf 15 km
Minigolf 2 km
Skatepark 4 km

Activiteiten voor de hele familie

De camping denkt aan de hele familie! De kleintjes kunnen terecht in een speeltuin die specifiek op hen afgestemd is en waar ze zich uitstekend vermaken, samen met hun familie. Daarnaast heeft de camping ook clubs voor kinderen met activiteiten voor alle leeftijden (juli en augustus). 

Tijd voor sport

U kunt op de camping de meest diverse sporten beoefenen. U vindt hier een volleybalveld, een basketbalveld, twee pingpongtafels, een tennisbaan en zelfs een petanquebaan. Er staan de hele familie dus spannende momenten te wachten! En wie wat avontuurlijker aangelegd is, kan zich in het zwembad van de camping zelfs aan een duikinitiatie wagen.

Beleef de Costa Brava op een aparte manier!

Wilt u graag wandelen of fietsen langsheen de kust? Of had u de Middellandse Zee ook wel eens met zwemvliezen en een zuurstoffles willen verkennen? Op de camping kunt u fietsen huren. U kunt er ook het pad nemen dat rond de heuvel leidt en vanaf Cala Montgó omhoog loopt naar het natuurpark.

Genieten van de Middellandse Zee

Heerlijk over de blauwe golven van de Middellandse Zee glijden, met de zeewind in de haren en het opspattende water om u heen ... het kan tijdens uw verblijf in het Yelloh! Village Punta Milà. Op de kust van de Costa Brava kunt u in de buurt van de camping een initiatie kitesurfen, suppen, windsurfen of wakeboarden volgen. En wat dacht u van een bootexcursie met de hele familie? 

Thema-avonden

Goochelvoorstellingen, jazzconcerten, dans- of countryoptredens, … er zit beslist een avond bij die u leuk vindt! De camping biedt u ook Catalaanse avonden aan met zeemansliederen, paella en een degustatie van typische cocktails. Sterke emoties, leuke mensen, intens plezier en onvergetelijke momenten staan steevast op het programma! 

×