Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Punta Milà L'Escala, Costa Brava

« Een camping in de volle natuur, vlak bij de mooiste stranden van de Costa Brava »

8.6 10 172 scores Recensies

Het zwemparadijs van camping Punta Milà

U vindt het eenvoudige, uitnodigende zwembad in de schaduw van de bomen. Het is de perfecte plek om met vrienden of familie van de natuur te genieten. Ideaal om een paar baantjes te trekken of heerlijk te luieren naast het zwembad.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Peuterbad
Zwembad
Zonneterras

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Rechtstreekse toegang tot het strand 850 m

Zwembad in de schaduw van de pijnbomen

Lekker bruinen onder een mediterrane zon, een verfrissende duik nemen in de schaduw van de oude pijnbomen, met de kinderen plezier maken in het water of een paar ontspannende baantjes trekken vóór het eten: het kan allemaal in en aan het zwembad van camping Yelloh! Village Punta Milà. En natuurlijk gaat er niets boven de hangmatten die onder de pijnbomen in de buurt van het zwembad opgehangen zijn. Puur genieten! 

Een peuterbad voor de allerkleinsten

Natuurlijk wil ook het kleine grut delen in de waterpret. Het peuterbad met zijn geringe diepte is de ideale oplossing voor ouders die hun jonge kinderen in alle veiligheid aan het water willen laten wennen. En daarna kunnen ze genieten van een heerlijke siësta in de schaduw van de pijnbomen!

Het fantastische strand van Cala Montgó

De zee van de Costa Brava met haar stranden, kliffen, golven en warme mediterrane zon, is vlakbij! Op amper 850 meter van de camping – u hoeft slechts een klein bos door te lopen – ligt het lieflijke kreekje van Cala Montgó. Met zijn fijnzandstranden, kleine grot en kristalheldere water is het een waar paradijs voor wie houdt van zwemmen en dolce far niente. Bent u tuk op duiken en een beetje avontuur, dan kunt u uw hart ophalen tussen Cala Montgó, L’Estartit en de Medes-eilanden.

×