Open van 16/05/2019 tot 25/09/2019
Boek uw verblijf

Uw vakantie op camping
Punta Milà

_

Beleef de Middellandse Zee puur natuur! Camping Punta Milà, midden in een buitengewoon natuurpark, biedt u een ruime keuze aan schaduwrijke staanplaatsen en gemeubileerde tenten vlak bij de fabelachtige kreekjes van de Costa Brava. Deze camping op mensenmaat is een heuse oase van kalmte en sereniteit. Klein en groot geniet er volop van de ontspannen sfeer, de rust en de eenvoud.

 

Het Yelloh! Village Punta Milà is een plek waar de tijd geen vat op heeft en waar routine geen kans krijgt. Trektochten, zwempartijtjes, excursies of liever een siësta? Alles kan op deze zonovergoten plek, dicht bij het strand en ver van alle zorgen. Uw campingvakantie in Spanje wordt een voltreffer! 

Lees het vervolg

Onze pluspunten

  • 850 meter van Cala Montgó, één van de mooiste stranden van de Costa Brava
  • Hartelijk onthaal in alle eenvoud
  • Camping waar rust en gezelligheid centraal staan
  • Een grote keuze aan kampeerplaatsen en tenten voorzien van alle comfort
  • In het hart van het natuurpark van Montgrí en de Medes-eilanden, in een dennenbos

Nieuwigheden

  • Landschappelijke aanleg van de kampeerplaatsen
  • Installatie van airconditioning in de Montgri tenten

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

U vindt het eenvoudige, uitnodigende zwembad in de schaduw van de bomen. Het is de perfecte plek om met vrienden of familie van de natuur te genieten. Ideaal om een paar baantjes te trekken of heerlijk te luieren naast het zwembad.

Kinderen en tieners

Meer weten?

Grote open ruimten met veel bomen,  animatieclubs (in juli en augustus), speeltuinen, sportvelden, … Bij camping Punta Milà is werkelijk aan alles gedacht om kinderen op hun wenken te bedienen. Geen twijfel mogelijk: op deze camping hebben ze het allemaal reuze naar hun zin! 

Sport en activiteiten

Meer weten?

Tijdens uw verblijf aan de Costa Brava wordt u een brede waaier van activiteiten aangeboden. Er is voor elk wat wils en aan alle leeftijden is gedacht. Dat is pas een droomvakantie! 

Diensten

Meer weten?

Geniet van een zorgeloze vakantie: de camping denkt aan alles! Het Yelloh! Village Punta Milà heeft een zeer uitgebreid dienstenaanbod en komt tegemoet aan al uw behoeften en wensen. U hoeft alleen nog maar te genieten van uw verblijf … 

In de omgeving

Meer weten?

Zwemmen in het blauwe water, wandelen door het bergachtige binnenland met zijn zuiderse vegetatie, de kliffen beklimmen, de kreekjes met een kajak verkennen, de Catalaanse ziel ontdekken … Er valt heel wat te beleven tijdens uw campingvakantie! 

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×