In de buurt van camping Punta Milà

Zwemmen in het blauwe water, wandelen door het bergachtige binnenland met zijn zuiderse vegetatie, de kliffen beklimmen, de kreekjes met een kajak verkennen, de Catalaanse ziel ontdekken … Er valt heel wat te beleven tijdens uw campingvakantie! 

Camping Punta Milà

c/ Punta Milà s/n

17130 L'Escala, Montgó

SPANJE

Ligging

L'Escala, 3 km
Luchthaven van Gérone, 56 km
Station van Gérone, 44 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 42° 6' 20'' Lengtegraad: E 3° 9' 32''

Evenementen

Toeristische plaatsen

Steden

De stranden en kreken van de Costa Brava

De Costa Brava staat wereldwijd bekend om zijn schitterende stranden en lieflijke kreekjes. Deze streek is dan ook een echt paradijs voor wie van zwemmen, zonnebaden en dolce far niente houdt. Cala Montgó, de fantastische kreek op amper 850 meter van de camping, overtreft vast uw stoutste verwachtingen. Een beetje verderop vindt u de stranden van Empúries, die ideaal zijn voor kinderen, of de kreken van Cala Pedrosa en Cala Ferriola, die wilder en minder druk zijn. 

Extreme sporten en volle natuur

U kunt de stranden, kreken en kliffen van de Costa Brava op diverse manieren verkennen. Bent u op zoek naar een stevige kick en mooie souvenirs, kies dan voor diepzeeduiken, kajakken op zee of klimmen. Maar u kunt ook langsheen de Ter-rivier wandelen, kleine wilde kreekjes verkennen, de schatten op de zeebodem van de Medes-eilanden bewonderen of de dingen vanuit de lucht bekijken. 

×