Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Sant Miquel Colera, Costa Brava

« Een boomrijke familiecamping aan de Costa Brava, tussen de Pyreneeën en de Middellandse Zee »

8.8 10 685 scores Recensies

Sport, animaties en activiteiten op camping Yelloh! Village Sant Miquel

Er zijn zoveel activiteiten om te ontdekken in het Yelloh! Village Sant Miquel. Van sportieve animaties en vriendschappelijke wedstrijden op het campingterrein tot watersportactiviteiten en mooie wandeltochten in de omgeving van uw vakantieplek … Aan de Costa Brava vindt iedereen iets van zijn gading. Dus ongetwijfeld u ook!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Kanovaren/kajakken
Yogalessen
Gym / stretching / aërobics / fitness
Vissen
Duik
Watersportclub
Petanquebaan

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Mountainbike/Freeride
Tennisplein

Activiteiten voor de hele familie

Voor sommigen staat vakantie gelijk met ontspanning en rust. Voor anderen is dit juist een ander woord voor sportactiviteiten en animaties. Als vakantie voor u vooral een goede sfeer en gezelligheid betekent, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wat uw vakantiewensen ook zijn, of u nu een actieve of juist een rustige vakantie wilt, op camping Sant Miquel vindt u wat u zoekt. U kunt aan een heleboel activiteiten deelnemen, af en toe een keertje maar ook de hele dag door, wat u wilt. Kies uit yoga, aquagym, zumba, petanque, steps, pingpong … Het programma is uitgebreid! 

Een watersportcentrum ter plekke

Bent u een crack, een amateur of gewoon nieuwsgierig? Ontdek alle watersportactiviteiten die tijdens uw vakantie door het Yelloh! Village Sant Miquel worden aangeboden. Met een watersportcentrum op het campingterrein zelf, het Diving Center Colera, hebt u geen enkel excuus om niet eens te proberen of duiken, snorkelen, suppen of zelfs kajakken iets voor u is! Ook het Natuurpark Cap de Creus en het Natuurreservaat Cerbère-Banyuls zijn zoveel onderwaterschatten die u beslist moet gaan ontdekken ... Duik onder leiding van onze professionele duikinstructeurs naar de zeebodem: het belooft fantastisch te worden!

Zó hebt u de Costa Brava nog nooit gezien …

Het Yelloh! Village Sant Miquel, ideaal gelegen op de kruising van diverse wandelwegen, is een walhalla voor natuurliefhebbers. De GR92 met vertrek vanaf de camping, de GR11, de kustwegen waaronder het kustpad van Garbet ... Al deze weelderige landschappen wachten op u om door u ontdekt te worden. Dus ga lopen, fietsen, kajakken of snorkelen, tussen wijngaarden, kreken en langs kliffen met adembenemend uitzicht op de Cap de Creus en laat de Costa Brava u zijn geheimen onthullen …

__

Uw Avonden

Meer weten?

Een gezellige sfeer, feestelijke animaties … Wat kunt u nog meer wensen tijdens uw vakantie aan de Costa Brava? Uw avonden op camping Sant Miquel staan bol van de activiteiten. Ontdek snel wat u allemaal kunt verwachten!

×