Wat zijn uw plannen voor het aperitief?

In onze serie ‘Bijzonder attente eigenaren’ ontmoeten we deze keer Yann, die houdt van originaliteit en verrassen met geïmproviseerde aperitieven … op de paden van zijn camping! Een gezellig idee voor een gezellige vakantie!

En u bent de gasten!

De zon gaat langzaam onder over camping Yelloh! Village Le Brasilia in Canet-en-Roussillon, in het departement Pyrénées-Atlantiques. Na een mooie dag aan het strand ruiken de vakantiegangers heerlijk naar douchegel en Monoi olie. Het belooft een zachte avond te worden. Het is tijd voor een potje petanque en het eten klaarmaken … En dan lijkt het opeens gezellig druk te worden op de paden!

Ongelooflijk! Het campingteam komt eraan voor een spontaan aperitief! Alle vakantiegangers zijn uitgenodigd en elke keer is dit weer een gezellig, geïmproviseerd moment samen. We kwebbelen met een glas in de hand, halen herinneringen op, maken kennis, praten over van alles en nog wat en lachen vooral veel. Een geniaal idee.

Gezelligheid, dat is echt Yelloh!

“Verrassen met een kleine, sympathieke attentie, de vakantiegangers opzoeken in plaats van ze naar ons te laten komen en ontmoetingen in de hand werken”, dat was ongeveer het eerste idee van Yann, de directeur van de camping.

Samen met Benjamin, verantwoordelijk voor de animatieactiviteiten en het hele team hebben ze een paar jaar geleden dit ritueel ingesteld dat iedereen goed doet. Mascottes, animatoren en verfrissingen, alle ingrediënten zijn gecombineerd voor een geslaagd einde van de dag samen. Deze originele traditie is begonnen vanuit een vanzelfsprekendheid: de camping is allereerst een plek voor gezelligheid. De campinggasten op gaan zoeken voor een aperitief moest wel een geslaagd initiatief zijn.

En dat klopt: iedereen is er dol op. Met deze kleine optocht die zich over de paden van de camping verplaatst, wordt vrolijkheid mobiel, wordt het aperitief algemeen en worden de lachbuien gigantisch. 

Zin in een voorproefje van deze vluchtige aperitiefjes? U vindt de video hier:

Ontdek de gezelligheid by Yelloh! Village Le Brasilia:

  • Le Brasilia

    Canet-Plage-en-Roussillon, Pyrénées Orientales

Andere campings nodigen u uit voor het aperitief:

Bekijk de 71 campings
×