Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Aloha

Sérignan Plage, Hérault

« Verwarmd zwembad met waterglijbanen en meteen aan het strand »

8.6 10 832 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Aloha

Welkom! Dat is wat 'Aloha' betekent in het Hawaïaans en het geeft precies weer waar deze camping in de Hérault voor staat. Yelloh! Village Aloha ligt aan een strand van fijn zand in de warme mediterrane zon en verwelkomt u met open armen! U vindt er alles waar de Yelloh! Village campings om bekend staan: zeer comfortabele accommodaties, een groot aanbod aan diensten en animaties en een fantastisch aquapark, met 600 m² verwarmde baden waaronder een overdekt zwembad van 110 m², een peuterbad en twee grote glijbanen!

 

Op camping Aloha zijn alle ingrediënten aanwezig voor een onvergetelijke vakantie aan het blauwe water van de Middellandse Zee.

Daar word je blij van

 • Rechtstreekse toegang tot de zee aan een fijn zandstrand
 • Mooi aangelegde voetgangerswijken, ontwikkeld met aandacht voor ontspanning
 • Een nieuw zwemparadijs van 600 m² met 3 verwarmde openluchtzwembaden, 1 waterglijbaan, 1 glijbaan met banden, 3 bubbelbaden, 1 multiglijbaan en 1 peuterbadje met water van 28°C.
 • Gevarieerde en kwaliteitsvolle diensten, van de restaurants tot de bar over de clubs en de activiteiten onder begeleiding
Open van 10/05/2021 tot 12/09/2021
Onze receptie: +33 (0)4 67 39 71 30

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Nieuwe kampeerplaatsen

Aloha op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Het verwarmde zwembad, de bubbelbaden en de 75 meter lange glijbanen van het zwemparadijs in het Yelloh! Village Aloha staan voor u klaar, zodat u met het hele gezin kunt profiteren van alle waterpret. Heeft u liever golven en fijn zand? Dan vindt u op en paar meter afstand een schitterend zandstrand met fijn zand.

Kinderen en tieners

Meer weten?

Lang leve uw vakantie met het hele gezin op de camping Aloha! U vindt er animatieclubs voor de kinderen met talrijke activiteiten en zelfs een speciaal ingerichte zaal voor de allerkleinsten, van 0 tot 4 jaar.

Sport en activiteiten

Meer weten?

Geniet van de zon, het goede leven, spanning en sensatie en de frisse buitenlucht in Yelloh! Village Aloha. U vindt hier een grote keuze aan activiteiten ter plaatse of in de buurt, zodat u in uw eigen tempo kunt genieten van uw vakantie.

Diensten

Meer weten?

Om uw vakantie nog aangenamer te maken, biedt de camping Aloha u talrijke diensten tijdens de hele duur van uw verblijf, zodat u optimaal kunt profiteren van uw vakantie...

In de omgeving

Meer weten?

In de buurt van het Yelloh! Village Aloha is zo veel te doen... Culturele uitjes, een reis door de tijd maken, wandelingen in de schitterende natuur... Kom en ontdek de Languedoc!

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×