Het Spacentrum van het Yelloh! Village Aluna Vacances

Ontspanning en relaxatie: in het Yelloh! Village Aluna Vacances beheersen we deze kunst tot in de finesses. Neem de tijd voor uzelf en laad de batterijen weer op in het wellnesscentrum van de camping.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Hydromassagebaden
  Duo-cabines
  Hammam
  Manicure
  Manicure / pedicure
  Massages
  Lichaams- en gelaatsverzorgingen
  Esthetische zorgen

  Een complete ruimte, ideaal om te ontspannen

  Om u een 100% ontspannende vakantie te garanderen, heet het Yelloh! Village Aluna Vacances u welkom in zijn wellnessruimte. Alles is er aanwezig om volledig te ontspannen, de dagelijkse stress te vergeten en lichtvoetig en vol energie weer naar buiten te stappen.

  Daarvoor kunt u gebruikmaken van de uitgebreide infrastructuur: een spa, een bubbelbad en een balneotherapieruimte zorgen ervoor dat u al uw besognes vergeet en van de weldadige werking van het water geniet.

  Massages en verzorgingen om het moment langer te laten duren

  Vertrouw uw lichaam toe aan de ervaren handen van onze professionals. Kies een massage, een lichaams- of gelaatsverzorging, een manicure- of pedicuresessie, of een peeling. Kunt u moeilijk kiezen, dan zijn er nog de combinatieformules. Ook kinderen en adolescenten kunnen zich laten vertroetelen. Zij kunnen kennismaken met het wellnessgebeuren dankzij verschillende verzorgingen die op hun leeftijd afgestemd zijn. Tot slot biedt het centrum ook een reeks schoonheidsverzorgingen aan: de finishing touch als het ware ...

  ×