Trakteer uzelf op een verwenmoment tijdens uw vakantie in Baskenland

Haal diep adem en ontspan… Hier bevindt u zich in uw eigen sfeervolle wellnessruimte, waar alles draait om zintuigen en welzijn... Van lichaams- en gezichtsbehandelingen tot modelages en manicures, er is aan alles gedacht om u tijdens uw campingvakantie vele aangename momenten te bezorgen. 

  Het Beautycentrum van camping Ilbarritz

  Zin in een verwenmomentje? Dan bent u aan het juiste adres. Maak gebruik van uw verblijf in de Pyrénées-Atlantiques om u te laten vertroetelen in het Beauty- en Wellnesscentrum Locental, vlak bij de receptie van de camping. Dit is de ideale plek om helemaal te ontspannen, zodat u er weer stralend uitziet.  

  Een klein extraatje voor een gegarandeerd relaxte dag

  Camping Ilbarritz heeft overal aan gedacht en beschikt zelfs over een beautycentrum dat exclusief voor zijn vakantiegasten voorbehouden is. U vindt er een uitgebreide keuze aan verzorgingen om eindeloos van te genieten. Doe uzelf een plezier en meet u een nagelnieuwe look aan met een manicure/pedicure-sessie in het O.P.I nagelsalon. Ontdek ook het weldadige effect van de lichaams- of gezichtsverzorgingen en de verschillende schoonheidsverzorgingen door onze professionals.  

  Een wellnesscentrum dat altijd open is

  Wie zei ook weer dat u zich in het laagseizoen niet zou kunnen ontspannen aan de Baskische kust? Op camping Ilbarritz is het wellnesscentrum het hele seizoen lang 5 dagen op 7 open. Reserveer dus een massage of een modelage, uitgevoerd door professionals met het oog op optimale relaxatie, om de dag met een gevoel van absolute ontspanning af te sluiten.  

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Nagelstudio O.P.I.
  Manicure / pedicure
  Massages
  Lichaams- en gelaatsverzorgingen
  Esthetische zorgen
  ×