Camping Les Îles

Granville, Manche

« Een familiecamping in een idyllische omgeving, op enkele kilometers van de zee »

8.7 10 810 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Les Îles

De baai van Mont Saint-Michel, de invasiestranden, de Chausey-eilanden, Het Kanaal… Zet voor uw volgende vakantie koers naar Normandië en (her)ontdek het rijke cultureel erfgoed van deze streek!

 

Houdt u van zwemmen? Profiteer van de mooie verwarmde binnen- en buitenbaden van het aquapark van camping Les Îles. Glijbanen, peuterbad, bubbelbad… Van al de sport- en speeltoestellen wordt de hele familie blij! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele activiteiten waarmee groot en klein tijdens het verblijf zijn dagen kan vullen!

 

Kom voor een zeer comfortabel verblijf in topklasse accommodaties uw volgende vakantie in het Yelloh! Village vieren. In een bosrijk heuvelachtig landschap zult u op camping Les Îles heel andere kanten van Normandië ontdekken…

Daar word je blij van

 • Ruime kampeerplaatsen met privé en verwarmd sanitair voor extra comfort en rust
 • In het hart van een regio met een rijk erfgoed: Granville, de Mont Saint-Michel, de landingsstranden, de Kanaaleilanden en de Chausey-archipel
 • Een verwarmd aquapark (1.750 m²) met buitenzwembad, overdekt zwembad, bubbelbad, glijbaan en peuterbad
 • Sport- en spelinfrastructuur voor de hele familie: multisportterrein, trampoline, opblaasspelen, speelweides, …
 • Een kinderboerderij met pony’s, geiten, ezel, eenden ... op de camping, ideaal voor natuurliefhebbers.
Open van 07/05/2021 tot 19/09/2021
Onze receptie: +33 (0)2 33 49 06 94

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Camping Les Îles beschikt over een mooi en ruim aquapark dat het hele seizoen lang verwarmd is. Leuk voor een vakantie onder vrienden maar ook om van te genieten met de hele familie want iedereen wordt hier op zijn wenken bediend! Trekt u er graag eens een dagje op uit, dan kunt u een duik nemen of een heerlijke wandeling aanvullen met een wandeling over de eindeloze zandstranden van Normandië.

 

Informatie glijbaan/glijbanen: 5 meter – Leeftijd: vanaf 6 jaar

Kinderen en tieners

Meer weten?

Op camping Les Îles is overal aan gedacht om uw kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Ze kunnen zelf kiezen uit een ruim activiteiten- en animatieaanbod dat op verschillende leeftijdsgroepen afgestemd is: kids en juniors.

Sport en activiteiten

Meer weten?

Geniet van het ruime activiteiten- en animatieaanbod op camping Les Îles. Dankzij de sporttoernooien en lessenreeksen die ter plaatse worden georganiseerd en de diverse sportactiviteiten en andere gezellige bezigheden in de buurt van de camping hoeft u zich geen moment te vervelen. Klaar voor een sportieve vakantie in Normandië?

Diensten

Meer weten?

Op camping Les Îles kunt u het hele seizoen lang rekenen op een ruim dienstenaanbod dat van ’s ochtends tot ’s avonds beschikbaar is. Onthaaldesk, bar, restaurant, kruidenierszaak, wassalon, … U kunt het zo gek niet bedenken of er is aan gedacht. Zo beleeft u een zalige vakantie met alles erop en eraan!

In de omgeving

Meer weten?

Bezoek unieke plekjes in de buurt van camping Les Îles. De onvermijdelijke wandeling in de baai van Mont Saint Michel wordt ook te voet als te paard gewaardeerd. Profiteer van wandelingen in de haven van Granville en flaneer in de historische stad of in het centrum met zijn gezellige markt op zaterdagochtend. Kom de invasiestranden ontdekken en verken de zeeroversstad Saint-Malo. Geniet hier met volle teugen van natuur en cultuur, en laat u verrassen!

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×