Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Les Îles Granville, Manche

« Een familiecamping in een idyllische omgeving, op enkele kilometers van de zee »

8.7 10 646 scores Recensies

Het zwemparadijs op camping Les Îles

Camping Les Îles beschikt over een mooi en ruim aquapark dat het hele seizoen lang verwarmd is. Leuk voor een vakantie onder vrienden maar ook om van te genieten met de hele familie want iedereen wordt hier op zijn wenken bediend! Trekt u er graag eens een dagje op uit, dan kunt u een duik nemen of een heerlijke wandeling aanvullen met een wandeling over de eindeloze zandstranden van Normandië.

 

Informatie glijbaan/glijbanen: 5 meter – Leeftijd: vanaf 6 jaar

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bubbelbaden
Massagebanken met Bubbels
Jacuzzi®
Lagune
Peuterbad
Overdekt Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Overdekt zwembad
Verdekte en verwarmde zwembad
Zonneterras
Glijbanen

Een buitenzwembad van 300 m²

Profiteer van het verwarmde buitenzwembad – maar liefst 300 m² groot! – op camping Les Îles! Uw kinderen beleven dolle pret op de waterglijbanen en plonsen met een grote smile in het grote bad, terwijl de kleinsten zich vermaken in het peuterbad. Zelf kunt u intussen genieten van een heerlijk relaxatiemoment in het grote zwembad dankzij de hydromassagebanken. Of laat u zich liever verwennen door de luchtbellen van de bubbelbad?

 

Nauwsluitende zwemkleding is verplicht, shorts zijn verboden.

Een overdekt zwemparadijs van 470 m²

Ook als de weergoden er geen zin in hebben, kunt u ten volle van uw vakantie genieten in het verwarmde zwembad van 470 m² dat door een glazen afdak tegen de weerselementen beschut is. Dit binnenzwembad is niet alleen ideaal om enkele baantjes te trekken maar weet de hele familie te bekoren dankzij het peuterbad en de hydromassagebanken. 

Tal van stranden in de buurt

Haal een frisse neus aan de Normandische kust en ontdek het strand van Bréville-sur-Mer op amper 7 km van camping Les Îles. Als u zich nog wat verder waagt, krijgt u de allermooiste Normandische stranden te zien waar u tal van (water)sportactiviteiten kunt beoefenen. Echte sportievelingen kunnen er windsurfen of zee kayakken, en wie het liever wat rustiger houdt, kan een boottocht naar de Chausey-eilanden of naar de baai van de Mont-Saint-Michel maken. Deze vakantie met de familie wordt een onvergetelijke belevenis!

×