Organiseer uw seminarie

Organiseer uw seminar of receptie eens in een verrassende omgeving, te midden van de pijnbomen op enkele meters van de oceaan: dat kan, in het Yelloh! Village Sylvamar. Alle benodigde voorzieningen en infrastructuur voor het goede verloop van uw seminar staan hier tot uw beschikking.

Combineer werk en ontspanning in een ideale omgeving

Organiseer uw zakelijke bijeenkomsten in een sereen en ontspannend kader, op 1,2km van de oceaan in het hart van een pijnboombos van 25 hectare groot. U kan voor uw seminarie een beroep doen op al de nodige apparatuur en infrastructuur: vergaderzalen, audiovisueel materiaal (geluidsboxen, geluidsinstallatie, alle types van microfoons, overheadprojector, plasmascherm...), internettoegang, vergadermeubilair, topklasse accommodaties. Een traiteur- restaurantdienst is ook aanwezig zodat u kunt kennismaken met de lokale keuken.

Tussen twee bijeenkomsten door kunt u de batterijen opladen in het Spa & Balneo centrum. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen tijdens een initiatie rafting of surfen. Uw avonden worden opgeluisterd door concerten, cabaret of door folkloristische groepen. Maak uw seminarie tot iets speciaal en onvergetelijk dankzij Yelloh! Village Le Sylvamar.

Informatie en reservering :

  • Maximale ontvangstcapaciteit: 120 personen
  • Vraag uw offerte door het invullen van het online formulier.
×