Reis zonder u te verplaatsen

Weet u dat het heel goed mogelijk is om een wereldreis te maken zonder Europa te verlaten? U moet dan wel goed uw Yelloh! Village-camping kiezen … Pak uw koffers: we vertrekken naar Verweggistan!

Vakantiegevoel gegarandeerd

Wie heeft er nooit van gedroomd om op een goede dag de verre eilanden van de planeet te verkennen? Om in een schattige, onopvallend luxueuze exotische hut te verblijven? Om uit het raam te kijken op een weelderige tuin met de meest ongelooflijke bloemen en planten? Om te leven met de voeten in het zand en kleuren, architecturen, decoraties te ontdekken die u niet elke dag tegenkomt? Nu staat er nog maar één reservering tussen droom en werkelijkheid. Een eenvoudige reservering … op een Yelloh! Village-camping. Ja want u weet het misschien niet, maar sommige campings hebben echt … unieke wijken aangelegd! Voor u betekent dat: een oneindige keuze aan sferen voor een vakantie die aan uw reislust voldoet … Stille Zuidzee, Amerika, Afrika, Azië, de tropen, Kreta of Polynesië, selecteer uw favoriete bestemming en laat u meeslepen door de verbeeldingswereld van Yelloh! Village.

Comfort en rust

Als u van nieuw en origineel houdt, hebben wij het gevoel dat de themawijken van Yelloh! Village u niet onverschillig zullen laten. Ten eerste heerst hier absolute rust: ze zijn geheel gereserveerd voor voetgangers en de paden zijn schaduwrijk. Ver van het geroezemoes en de activiteit van de stad voelt u zich meteen ver weg … heel ver weg. Bovendien is het comfort er absoluut dankzij de -diensten van Yelloh! Village die u hier aangeboden worden. Beddengoed, diensten, decoratie, inrichting binnen en buiten, alles is bedacht om u een perfect verblijf te garanderen. U zult het zien, luxe dienstverlening geeft uw vakantie de heerlijke smaak van uitzonderlijkheid.

Chambre parents premium camping Les Tournels

Sfeer à la carte

Volg de gids en zet uw ogen wijd open. Overal om u heen ruikt het naar vakantie en er is geen enkel detail vergeten om u uit te nodigen tot dromen. Loop tussen de bamboe door in een Japanse omgeving, doorkruis een weelderige begroeiing, ontdek accommodaties die op Thaise hutten lijken … en breng uw vakantie door in een zensfeer. Ontdek de magie van Azië!

U kunt u ook laten verleiden door de authentieke charme van een wijk die lijkt op een klein vissersdorp of even naar Miami gaan. Bubbelbad op het terras van uw droomcottage en hoogwaardige diensten, Amerika here we come! Er bestaat ook een camping met een hele wijk in piratenthema, we hoeven u niet te vertellen dat uw kinderen daar dol op zullen zijn!

Houdt u meer van een eilandsfeer? De keuze is aan u: de Antillen of Hawaï? Creoolse stoffen en kokospalmen of liever surfen en de voeten in het zand? En als u toch ver reist, kunt u ook naar de Markiezeneilanden gaan, in Frans-Polynesië! De rustige charme, de weelderige natuur, het is net echt!

Ontdek verre horizonten op de themacampings van Yelloh! Village:

Bekijk de 14 campings
×