Innerlijk welzijn, yoga buiten

Nee! ‘Asana’ is niet de held in een nieuwe tekenfilm! En ‘Hatha’ en ‘Ashtanga’ zijn geen nieuwe merken schoonheidsproducten … Kom op! Het zijn yogatermen. Als u ons volgt, zullen wij u meer vertellen over deze sport die u goed doet ...

Uw lichaam bedankt u, en uw geest ook

Zonnegroet, halve maan, neerwaartse hond, cobra, schouderstand … intrigeren deze vreemde, dichterlijke termen u? Of kent u ze allemaal al uit het hoofd? Dan weet u misschien dat deze namen in feite de namen van yogaposities zijn! Een aantal hiervan is goed voor uw humeur, andere voor de soepelheid, of ze versterken uw spieren of verbeteren uw ademhaling … Maar in het algemeen doen ze het allemaal tegelijk! En hoe meer u oefent, hoe meer zelfvertrouwen u krijgt en hoe meer u uw vitaliteit en mentale en lichamelijke gezondheid verbetert. Dat klinkt goed, toch?

Mijn yoga in de natuur

Wist u dat niets zo goed werkt om de effecten van een bandha padmasana (positie van de heilzame zit) of een balasana (positie van het kind) te vermenigvuldigen als het beoefenen van yoga in de openlucht? Als u gewend bent om deze activiteit in een zaal te beoefenen, kan dit ongebruikelijk lijken maar het is een geweldig idee. Op een open plek, in een park of op een strand, aan een meer: elke natuurlijke omgeving wordt een speelterrein voor de yogi. Het belangrijkste is dat u weer contact krijgt met de elementen, het gras, de bomen, de bladeren, maar ook het water en het zand, de stenen en de grond .. kortom, u bevrijdt zich van de beperkingen van de sportzaal.

Kom! Iedereen naar buiten. Het is het moment om zuurstof op te nemen, vitamine D in te slaan en positieve ideeën te genereren door u elegant in het gras te bewegen. Een zonnegroet tegenover de ster zelf, een positie van de boom midden tussen echte soortgenoten en een positie van de vogel terwijl u ze hoort zingen, dat is toch magisch? De schoonheid van de natuurlijke omgeving zou zelfs bijdragen tot het vrijkomen van endorfines, de beroemde welzijnshormonen. Dan kunt u de natuurlijke versie van yoga toch echt niet links laten liggen!

Y voor yoga, Y voor Yelloh!

Brengt u uw vakantie door in een Yelloh! Village? Dan is dat het juiste moment voor yoga in de openlucht! Beginner of ervaren yogi, probeer het en probeer het opnieuw, zoveel u wilt! De Yelloh! Village-campings organiseren lessen in de natuur onder leiding van gediplomeerde leraren. U zult zien dat ze u meteen op uw gemak zullen stellen en u snel vooruitgang zult boeken. En wij denken stiekem dat u hierdoor vredig en vol energie weer thuiskomt!

Ontdek de Yelloh! Village-camping die yoga in de openlucht aanbieden:

Bekijk de 31 campings
×