Breng je vakantie door in een cottage op een camping in de Manche

Criteria wissen
Maak tijdens uw verblijf op een camping in La Manche, in deze streek tussen land en zee, kennis met de springvloeden, de paarden en het steeds veranderende licht aan de kust.

Vakantie op een camping Manche 

La Manche bezit meer dan één schat: de Mont Saint Michel, die sinds 1979 op de lijst staat van werelderfgoed van de UNESCO, ontvangt jaarlijks meer dan 3 miljoen bezoekers. De Mont Saint Michel, een echt wonder, torent trots uit boven de zee, in het hartje van een uitgestrekte baai. Ontdek in Barneville-Carteret het dorpje Tôt met zijn typische architectuur. Dit kleine gehucht, omgeven door akkerland, staat gekend om zijn tradities en streekproducten. Trek voor een reisje in de kleuren van de natuur naar het regionale natuurpark van de moerassen van Contentin en Bessin, met zijn uitzonderlijk uitzicht op de fauna en de flora van de regio.

De 355 km kust maken van de zonsondergangen tijdens uw vakantie magische en schitterende hoogtepunten. De talrijke eilanden in de verte, met hun zeldzame schatten, worden het voorwerp van talrijke bestemmingen, zowel overdag als tijdens het weekend, met het gezin of onder vrienden. Vertrek aan boord van een zeilboot, een catamaran of een typische lokale boot.

Het departement La Manche kan dankzij zijn diverse landschappen een brede waaier van sportactiviteiten aanbieden. Het programma van een actieve vakantie kan bestaan uit wandelingen langs het strand, watersporten, golf, voettochten in het achterland, vissen op zee of aan een rivier, paardrijden en nog vele andere activiteiten.

Camping Manche

Beleef tijdens uw verblijf op een camping in La Manche deze streek vol passie en energie aan boord van een zeilwagen, boot of luchtballon.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Om te ontdekken
×