Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Costa do Vizir

Porto Covo, Setúbal

« Een gezellige camping in de nabijheid van de mooiste Portugese stranden »

8.3 10 451 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Costa do Vizir

Op vakantie naar Portugal, dat lijkt wel een droom, toch? Stel u de fijnzandstranden voor, de zon die u verwarmt, de Atlantische Oceaan tot aan de horizon. Daar krijgt u vanzelf zin in, kom snel naar het Yelloh! Village Costa Do Vizir !

 

Deze familiecamping in Porto Covo aan de westkust van Portugal is een ideale plek voor uw komende vakantie met uw dierbaren. Hoe wij dat weten? Aquapark ter plaatse, strand op een paar meter, verschillende en afwisselende activiteiten, luxe accommodaties, diensten van topkwaliteit .. En dat alles op een terrein met bomen en bloemen. Dat belooft een onvergetelijk verblijf te worden, of niet?

 

Pak de koffers in en richting Portugal! Camping Costa Do Vizir en zijn teams wachten op u in een vrolijke, gezellige sfeer. Glimlach, u bent bijna op vakantie!   

Daar word je blij van

 • Een ideale ligging op slechts 600 meter van het strand van Porto Covo en de Atlantische Oceaan.
 • Een aquapark voor de hele familie: zwembad, peuterbad, solarium met grasveld ...
 • Afwisselende activiteiten ter plaatse voor klein en groot: kinderclubs, fitness in de openlucht, trimparcours ...
 • In de nabijheid van een van de mooiste steden van Europa, de Portugese hoofdstad Lissabon.
 • Een gezellig familierestaurant met traditionele en authentieke gerechten
Het hele jaar open
Onze receptie: +351 269 959 100

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Nieuwe kampeerplaatsen

Costa Do Vizir op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Een beetje … veel … Dol veel … Ja, zoveel houdt u van uw vakantie aan het water! Op camping Costa Do Vizir hebben we dat allemaal voor elkaar. Kiest u voor het zwembad met peuterbad voor de kleintjes of de Atlantische Oceaan met het fijnzandstrand? Vakantie is bedoeld om te genieten van het water en hier kunt u kiezen. Duiken maar! 

Kinderen en tieners

Meer weten?

Uw kinderen zullen een onvergetelijke vakantie doorbrengen op camping Costa Do Vizir. Hoe? Dankzij de infrastructuren en de kinderclubs die speciaal voor hen bedacht zijn. Kinderen houden er nou eenmaal van zich te vermaken, te schaterlachen en nieuwe vriendjes te ontmoeten! En dan zijn ze hier op de juiste plek! Ontdek waar ze blij mee zullen zijn! 

Sport en activiteiten

Meer weten?

Vakantie, rust, luieren … Ja! En het sporten dan? In het Yelloh! Village Costa Do Vizir kunt u tijdens uw verblijf aan vele activiteiten deelnemen! En natuurlijk is er voor iedereen wel iets leuks, ter plaatse of in de directe nabijheid, in teamverband of individueel, ontspannen of extremer … Kies maar uit en kom de animatieactiviteiten testen! 

Diensten

Meer weten?

Vergeet uw dagelijkse zorgen en profiteer van de luxe diensten van camping Costa Do Vizir. Restaurant, bar, kruidenier, verhuur … Al deze diensten zorgen ervoor dat uw vakantie nog mooier wordt. De camping heeft aan alles gedacht voor een onvergetelijk verblijf. En dat geeft een glimlach, toch? 

In de omgeving

Meer weten?

Kent u Portugal echt? Hebt u een van de mooiste steden van Europa, de Portugese hoofdstad Lissabon al verkend? Bent u al in Porto Covo met het grote fijnzandstrand geweest? Zegt de charme van de stad Sines u iets? Is het antwoord op al deze vragen nee? Dan is dit het moment om kennis te maken met de rijkdommen van Portugal!

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×