Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Costa Do Vizir

U hebt Portugal uitgekozen als bestemming voor uw volgende vakantie? Uitstekend idee! Op camping Costa Do Vizir geniet u van een uitgebreid activiteitenaanbod: kinderclubs voor 5- tot 12-jarigen, infrastructuur op maat van de kleinsten, teamsporten voor oudere kinderen, dansles voor de ouders en paardrijden voor de hele familie.

  Onze kinderclubs

  Uw kinderen zullen een onvergetelijke vakantie doorbrengen op camping Costa Do Vizir. Hoe? Dankzij de infrastructuren en de kinderclubs die speciaal voor hen bedacht zijn. Kinderen houden er nou eenmaal van zich te vermaken, te schaterlachen en nieuwe vriendjes te ontmoeten! En dan zijn ze hier op de juiste plek! Ontdek waar ze blij mee zullen zijn! 

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Het hele seizoen

   Nieuwe vriendjes maken: leuk! Met de animatoren spelen: geweldig! Met spelletjes meedoen: top! Alles kan in de Kids Club.

   • Sportieve spelletjes
   • Ludieke spelletjes
   • Theater
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Het hele seizoen

   Wat uw kinderen het leukst vinden tijdens hun vakantie? Onvergetelijke momenten beleven. Neem ze daarom mee naar de Juniors Club.

   • Sportieve spelletjes
   • Ludieke spelletjes
   • Theater

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn open van 1/06 tot 15/10: 

  • 5d/7, 2u/dag 

  Onze activiteiten

  Vakantie, rust, luieren … Ja! En het sporten dan? In het Yelloh! Village Costa Do Vizir kunt u tijdens uw verblijf aan vele activiteiten deelnemen! En natuurlijk is er voor iedereen wel iets leuks, ter plaatse of in de directe nabijheid, in teamverband of individueel, ontspannen of extremer … Kies maar uit en kom de animatieactiviteiten testen! 

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren/kajakken 20km
  Fitnesslessen 15km
  Windsurflessen 10km
  Surflessen 5km
  Zeillessen 15km
  Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 5km
  Gym / stretching / aërobics / fitness 15km
  Paintball 30km
  Vissen 1km
  Duik 1km

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Danslessen
  Collectieve sporten
  Fitnesstoestellen in openlucht
  Voetbalveld
  Multisportterrein

  Als u graag in familieverband sport

  Vindt u het essentieel om tijdens uw vakantie met de hele familie ter plaatse deel te nemen aan activiteiten? Dan is camping Costa Do Vizir voor u gemaakt! Bent u klaar voor de uitdagingen op het multisportterrein? Wordt het vandaag voetbal of basketbal? De verliezers betalen de ijsjes! Wat meer ontspanning nodig? Doe dan samen mee met een yogales, u zult zien dat u daar energie van krijgt! Haal diep in en … u bent een boom! Om in conditie te blijven, ontmoeten we u in de fitnessruimte, en vergeet uw sportschoenen niet! Dit wordt een geweldige vakantie! 

  Als u van activiteiten in de openlucht houdt

  Houdt u van de natuur? Kom nieuwe energie opdoen op het trimparcours van de camping. Gaan we een stukje wandelen? Vlak bij het Yelloh! Village wachten ook andere natuuractiviteiten op u. Wat zou u zeggen van een wandeltocht op de beroemde Rota Vicentina-paden? Wandel langs het kustgebied dat een van de mooiste en best beschermde in het zuiden van Europa is.  U zult uw ogen uitkijken! Om de streek op een originele manier te verkennen, kunt u kiezen voor een tocht met een jeep of zelfs te paard! Zin in een grote hap frisse lucht? Neem de boot naar het eiland Pessegueiro, waar u een ongerepte fauna en flora kunt bewonderen. U zult ogen te kort komen. Uw vakantie in Porto Covo is een openluchtvakantie!

  En voor watersportliefhebbers?

  Wie Atlantische Oceaan zegt, zegt watersport en hier staat een heel scala activiteiten voor u klaar. Natuurlijk speelt surfen de hoofdrol! U glijdt over de prachtige golven van de oceaan. Oh! Kunt u niet surfen? Dan is dit het perfecte moment om een paar lessen te nemen, u zult er meteen verslaafd aan zijn! Met de hele familie organiseert u een stand-up paddle-race: wie gaat het snelst? U kunt het vasteland ook verlaten om de zeebodem al duikend te gaan verkennen: kristalhelder water, veelkleurige vissen en ongelooflijke onderwaterplanten, het decor is oogverblindend! En, waar begint u mee? 

  ×