Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Costa do Vizir Porto Covo, Setúbal

« Een gezellige camping in de nabijheid van de mooiste Portugese stranden »

8.4 10 476 scores Recensies

De diensten van camping Costa Do Vizir

Vergeet uw dagelijkse zorgen en profiteer van de luxe diensten van camping Costa Do Vizir. Restaurant, bar, kruidenier, verhuur … Al deze diensten zorgen ervoor dat uw vakantie nog mooier wordt. De camping heeft aan alles gedacht voor een onvergetelijk verblijf. En dat geeft een glimlach, toch? 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bibliotheek
Bakker
Kruidenier
Toeristische informatie
Wasserette
BBQ of plancha Verhuur
Verhuur babystoelen/-bedjes
Verhuur van fietsen
Waterpunt camper
Uitzending op groot scherm
Restaurant
Snackbar / Afhaalmaaltijden
Wi-Fi

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Discotheek 20 km

Een receptie vol attenties

Op camping Costa Do Vizir voldoet de receptie aan al uw behoeften en meer! Dit is het moment om van alle niet te missen plekken in de streek te profiteren! Dat komt mooi uit, onze teams kunnen u adviseren over de mooiste plekjes in Portugal. De vakantie is ook bedoeld om activiteiten met uw dierbaren te delen? U hebt gelijk, onze teams zullen u doorverwijzen naar een van hun dienstverleners: duiken, stand-up paddle, wandeltochten … Oh nee, bent u uw lakens en handdoeken vergeten? Geen paniek, onze teams helpen u uit de brand met huurmateriaal. Oef, dat is een opluchting! U zult bijzonder te spreken zijn over de persoonlijke, authentieke ontvangst van het personeel. Daar wordt u blij van! 

Een bar/restaurant voor de inwendige mens

Wilt u op vakantie gewoon helemaal niets doen? Dan is een restaurant de ideale plek voor u, of niet? Dat komt goed uit! De camping stelt u voor om de beste Portugese gerechten te komen proeven in zijn restaurant - cafetaria. Mjammie! Geeft u de voorkeur aan de rust van uw terras als u op vakantie bent? Daar hebben we de afhaalservice van de snackbar voor! Is gezelligheid voor u het sleutelwoord van uw vakantie? Kom naar de bar waar u zult genieten van onze cocktails en tapas. Ziet u wel, de camping heeft een antwoord op al uw vakantiebehoeften! Wat zult u het hier naar uw zin hebben! 

Infrastructuren die aan uw behoeften voldoen

Camping Costa Do Vizir wil u tijdens uw vakantie het allerbeste bieden. We doen er alles aan om u tevreden te stellen! Er ontbreekt hier niets, u zult het zelf zien!
Bent u gehecht aan uw gewoontes en kookt u graag voor uw dierbaren? In de kruidenierswinkel van de camping kunt u alle eerste levensbehoeften kopen en vindt u zelfs verse producten. Gelukkig? Is rust voor u essentieel op vakantie? Kom een boek lenen bij de receptie van de camping om lekker te lezen aan het zwembad.
Gaat uw huisdier overal mee naartoe, bent u onafscheidelijk? De camping heeft ook aan uw viervoeter gedacht en heeft speciaal voor huisdieren een badruimte aangelegd. Natuurlijk hebben zij ook het recht om verwend te worden!
Andere diensten van topkwaliteit zijn de fietsenmakerij, de wasserette, de servicezone voor campers, de picknickzone met barbecue … Gewoon geweldig, al zeggen we het zelf! 

×