Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Costa do Vizir Porto Covo, Setúbal

« Een gezellige camping in de nabijheid van de mooiste Portugese stranden »

8.4 10 476 scores Recensies

Het zwemparadijs van camping Costa Do Vizir

Een beetje … veel … Dol veel … Ja, zoveel houdt u van uw vakantie aan het water! Op camping Costa Do Vizir hebben we dat allemaal voor elkaar. Kiest u voor het zwembad met peuterbad voor de kleintjes of de Atlantische Oceaan met het fijnzandstrand? Vakantie is bedoeld om te genieten van het water en hier kunt u kiezen. Duiken maar! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Peuterbad
Zwembad
Zonneterras

Een aquapark voor de hele familie

1, 2, 3 PLONS! Uw kind is eindelijk in het diepe gesprongen, wat een overwinning! Natuurlijk is hij er reuze trots op! 'Nee, de armen en de benen tegelijk, net als een kikker'! Ziezo, de grootste zwemt al helemaal alleen, die heeft geen armbandjes meer nodig. En de jongste telg van de familie? Die speelt in het peuterbad met uw wederhelft. Ze schateren van het lachen samen, dat is mooi om te zien! Hop, een foto om dit moment voor altijd vast te leggen. Dat is vakantie op camping Costa Do vizir: puur geluk. 

Denk aan uzelf als u op vakantie bent

Haal diep adem, u bent hier om zo veel mogelijk uit te rusten en te ontspannen. En waar kunt u beter ontkoppelen dat in het solarium van het zwemparadijs? In de schaduw van de parasol of onder de zon van Portugal, op een ligstoel of het gras, met een boek of uw koptelefoon, neem lekker de tijd voor uzelf. Alleen al bij de gedachte voelt u zich beter, toch? Kom, we houden een plaatsje aan het zwembad voor u vrij. 

Het strand van Porto Covo op een paar meter afstand

Wie Portugal zegt, zegt strand en Atlantische Oceaan! Boft u even, u verblijft op camping Costa Do Vizir en het strand is maar 600 meter verder. Een lijst met dingen die u niet mag vergeten? Een handdoek om te zonnebaden en te ontspannen, een opblaasband om in de golven te spelen, een bal voor beachvolley met uw familie en natuurlijk zonnecrème om iedereen te beschermen. U bent klaar voor een dagje aan het strand! Bijna vergeten! We hebben ook iets speciaals voor liefhebbers van sensationele sporten: surfen! De oceaan is echt geweldig! 

×