Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Domaine de Drancourt Saint-Valery-sur-Somme, Somme

« Een stijlvolle familiecamping te midden van de natuur in het hart van de Sommebaai »

8.2 10 461 scores Recensies

Sport, animatie en activiteiten op camping Yelloh! Village Domaine de Drancourt

Er valt heel wat te beleven in het Yelloh! Village Domaine de Drancourt: sportanimatie en gezellige avonden op de camping, watersporten beoefenen en de omgeving van uw vakantiebestemming verkennen … De Sommebaai weet heel wat vakantiegangers te bekoren. Waarom u niet?

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquafun
Aquagym
Bubble football
Gym / stretching / aërobics / fitness
Pedaalkarts
Collectieve sporten
Boogschiet
Mountainbike/Freeride
Waterpolo
Fitnesstoestellen in openlucht
Minigolf
Gewichten-/fitnesszaal
Voetbalveld
Petanquebaan
Tennisplein
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 3 km
Casino 12 km
Zeilwagen rijden 12 km
Kitesurflessen 12 km
Zwemlessen 20 km
Windsurflessen 12 km
Surflessen 12 km
Zeillessen 12 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 1.5 km
Lasergame in de openlucht 3 km
Paintball 15 km
Pretpark 40 km
Avonturenpark 3 km
Vissen 12 km
Ruitercentrum 12 km
Watersportclub 3 km
Golf 20 km

Gevarieerd activiteitenaanbod dat aan ieders wensen tegemoetkomt

Sommige gasten willen alleen op adem komen en relaxen. Anderen kunnen zich geen vakantie zonder sport en animatie voorstellen. Welke vakantie u ook voor ogen hebt – sportief of relaxt –, op camping Domaine de Drancourt vindt u sowieso uw gading. Ter plaatse hebt u de keuze uit tal van activiteiten om alleen, met zijn tweeën of in team van te genieten: een partijtje tennis of pingpong, een fietstocht, een ritje met de skelter … U krijgt nog best een druk programma! 

Hoogwaardige infrastructuur om met zijn allen van te genieten

Overal is aan gedacht om groot en klein een onvergetelijke vakantie te bezorgen. En dus vliegt de tijd! Wat dacht u van een wedstrijd met familie of vrienden op het multisportterrein of de minigolfbaan? U kunt er gratis gebruik van maken, net als van de sportzaal met alle nodige voorzieningen. En bij mooi weer kunt u aan uw conditie werken dankzij de fitnesstoestellen die buiten opgesteld staan. Super, toch? En dan hebt u alles nog niet gezien! 

Verken de Sommebaai

Vakantie aan de Picardische kust, dat is ook genieten van de zee en de eindeloze zandstranden. Op slechts 5 kilometer van de camping kunt u op het strand terecht voor tal van activiteiten. Wat zou u denken van een wandeling of fietstocht met de hele familie? Of liever een ritje te paard of een ‘pêche à pied’? Echte sportfanaten geven wellicht de voorkeur aan zeilwagenrijden of kajakken op zee. En ook dat kan natuurlijk!
Er zijn overigens nog meer originele activiteiten die u niet mag missen. Maak een rit door de baai met het stoomtreintje of reserveer een boottocht en ga zeehonden spotten. Dat hebt u goed gelezen: zeehonden! Fototoestel in de aanslag dus …

__

Uw Avonden

Meer weten?

Waar is dat feestje? Op camping Domaine de Drancourt natuurlijk! Voor onvergetelijke, gezellige en feestelijke avonden met shows, karaoke, spelletjes … bent u hier aan het juiste adres.

×