Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Domaine de l’Orée Sables d'Olonne, Vendée

« Profiteer van een camping midden in de natuur in Les Sables-d’Olonne »

8.0 10 580 scores Recensies

Sport, animatie en activiteiten op camping Yelloh! Village Domaine de l’Orée

Felle wedstrijden, wandelingen aan zee, gym in het zwembad, luieren op de ligstoelen … Kies de activiteit die u bevalt tijdens uw campingvakantie. Of u nu van sport of ontspanning houdt, de teams van Domaine de l'Orée passen zich moeiteloos aan al uw wensen aan. Ontdek snel wat u te wachten staat. 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Danslessen
Fitnesslessen
Zwemlessen
Yogalessen
Gym / stretching / aërobics / fitness
Speelzaal
Collectieve sporten
Gewichten-/fitnesszaal
Voetbalveld
Petanquebaan
Volleybalveld
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 1 km
Casino 8 km
Windsurflessen 8 km
Surflessen 1.8 km
Tennislessen 4 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 200 m
Lasergame in de openlucht 13 km
Paintball 13 km
Pretpark 10 km
Avonturenpark 13 km
Vissen 1 km
Duik 6 km
Ruitercentrum 200 m
Watersportclub 8 km
Golf 6 km
Minigolf 9 km
Bioscoopzaal 5 km
Skatepark 4 km

Activiteiten voor de hele familie ter plaatse

Houdt u van teamsporten? Neem deel aan de vele toernooien die door de animatoren georganiseerd worden: voetbal of basketbal op het multisportterrein, waterpolo in het zwembad en zelfs een petanquewedstrijd. Gooit u vlak bij de cochonnet of schiet u een andere bal weg? Vermaakt u zich liever in het zwembad? Aquagym of een zumbales, lijkt u dat wel wat? Of is vakantie voor u puur ontspanning? Lachyoga of de sofrologieles ontspannen u zeker. Kom zoveel mogelijk energie opdoen. En als u nieuwe activiteiten wilt ontdekken, kunt u de salsales proberen. U zult niet meer willen ophouden met dansen. Wat een programma! De vakantie belooft rijk aan animatieactiviteiten te worden! 

Activiteiten aan het water, in de buurt

Met de oceaan op slechts 1.800 m van de camping zult u van wateractiviteiten kunnen profiteren. Waar wilt u mee beginnen? Surfen misschien? Ja, dat is de belangrijkste activiteit in Les Sables-d’Olonne. Neem een paar lessen, dan bent u binnenkort een pro. Voor een activiteit met de familie of met vrienden huurt u een kano of een stand-up paddle en vermaakt u zich op het water. Zullen we racen? 3, 2, 1, start! U zult dol zijn op de andere activiteiten: vissen, diepzeeduiken … Leuk hè, een vakantie aan de oceaan! 

Wandeltochten, fietsen, bezoeken … dan moet u hier zijn!

Doorkruist u graag de streek om de omgeving van uw camping te verkennen als u op vakantie bent? Als u op Domaine de l’Orée verblijft, hebt u een ideale uitvalsbasis om de geheimen van Les Sables-d’Olonne te ontdekken. Trek uw sportschoenen aan en ga een wandel- of fietstocht maken. Aan de uitgang van de camping vindt u vele fietspaden die langs de Côte de Lumière leiden, van Noirmoutier tot Longeville-sur-Mer via Les Sables-D’Olonne. Geweldig hè? U kunt deze plekken ook anders ontdekken, te paard of zelfs per boot. Richting het eiland Yeu. En, waar begint u mee? 

__

Uw Avonden

Meer weten?

Muziek, entertainment, spelletjes en vrolijkheid staan op het programma van de avonden in het Yelloh! Village Domaine de l’Orée. Komt u mee feesten?

×