Organiseer uw seminarie of receptie

Overweeg ook eens uw volgende bedrijfsevenement te organiseren in de Bretonse buitenlucht. Yelloh! Village L’Océan Breton beschikt over alle benodigde infrastructuur voor uw volgende receptie of bedrijfsseminar.  

  Combineer werk aan ontspanning in een ideale omgeving.

  Om de organisatie van uw evenement gemakkelijker te maken, verschaffen wij u een volledige audiovisuele apparatuur, een snelle internetverbinding en wifi-verbinding, geluidsversterking en beamer. Wij kunnen ook het eten en drinken voor uw gasten verzorgen: om uw seminar aantrekkelijk te maken kan onze chefkok een op uw wensen afgestemde regionale keuken serveren.

  Tussen twee vergaderingen door zorgt het aquapark, dat meer dan 2.000 m² groot is en beschikt over een overdekt en verwarmd zwembad, voor de nodige ontspanning en relaxatie. Nieuwe energie kunt u opdoen in onze wellnessruimte tijdens een van de vele massages en verzorgingen.

  Organiseer uw evenement op de camping: de anders dan anders optie die al uw gasten verrast!

  Pak uw evenementen groots aan: wij helpen u met de uitvoering van uw projecten, seminars en recepties, op het terrein van ons campingdorp Yelloh! Village L’Océan Breton. Afhankelijk van uw wensen en behoeften stellen wij u als u wilt graag het bar-restaurant of de benedenverdieping van onze Manoir de Kerlut ter beschikking.

  ccommodaties voor uw familie en vrienden ter gelegenheid van een verjaardagsfeest, familiereünie of huwelijk … Vakkundig en met groot plezier ontvangen wij uw gasten, tot maximaal 150 personen, op een paar minuten van de oceaan en zijn fijnzandstranden!

  Informatie en reservering :

  ×