•  
  •  
Camping L’Océan Breton Lesconil, Finistère

Een verwarmd zwemparadijs van 2000 m² met glijbanen en overdekt zwembad, op 5 minuten van het strand

8.6 10 1366 scores Recensies
Boek uw verblijf

Organiseer uw seminarie of receptie

_

Overweeg ook eens uw volgende bedrijfsevenement te organiseren in de Bretonse buitenlucht. Yelloh! Village L’Océan Breton beschikt over alle benodigde infrastructuur voor uw volgende receptie of bedrijfsseminar.  

Combineer werk en ontspanning in een ideale omgeving

Maak van uw seminarie een groots gebeuren. Uw medewerkers verdienen het beste en dat is wat hen te wachten staat op camping Yelloh! Village de L'Océan Breton. Drie grote zalen staan tot uw beschikking om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen. Om de organisatie gemakkelijker te maken biedt de camping een volledige audiovisuele apparatuur aan, evenals een snelle internetverbinding , WiFi, een videoprojector, alles om uw seminarie aantrekkelijker te maken.
Tussen twee vergaderingen door zorgt het aquapark, dat meer dan 2.000 m² groot is en beschikt over een overdekt en verwarmd zwembad, voor de nodige ontspanning en relaxatie. Nieuwe energie kunt u opdoen in onze Wellnessruimte tijdens een van de vele massages en verzorgingen.

Vier samen met de familie of onder vrienden de belangrijkste (of mooiste) momenten van uw leven.

Kies voor een heel apart en indrukwekkend kader om uw verjaardagen, huwelijken te vieren... Op enkele minuten van de oceaan en de witte zandstranden hebt u de beschikking over drie ruime zalen voor uw recepties. De Manoir opent zelfs in de winter haar deuren voor een maximum aan vrijheid en rust.
Ontdek deze authentieke regio via haar landschappen en door te proeven van de streekproducten. Met de fiets, te voet, met de catamaran of in een kajak, kunt u op verkenning gaan! Vertrek voor een dagje op cruise naar de eilanden van de archipel van Glénan voor een omweg langs een wonderbaarlijke wereld.

Informatie en reservering :

  • Maximale ontvangstcapaciteit: 150 personen
  • Vraag uw offerte door het invullen van het online formulier.
Laatst bezochte campings
×