Organiseer uw seminarie of receptie

Op camping Le Bout du Monde kunt u ook seminars of recepties organiseren als u eens iets anders wilt. Uw gasten zullen zich zo'n openluchtevenement in een authentieke omgeving nog lang herinneren.

  Combineer werk en ontspanning in een ideale omgeving

  Geluidsinstallatie, draadloze micofoons, flipchart, videoprojector..., u vindt er alle infrastructuur, apparatuur en bijbehorende diensten direct ter plaatse. De organisatie van uw seminarie wordt kinderspel. Restaurant, accommodaties, activiteiten en animatie, alles is aanwezig! Voeg voor uw medewerkers een nieuwe dimensie toe aan de notie werk.

  Tussen twee vergaderingen door ontdekt u de schatten van de omringende natuur van de camping. De majestueuze Montagne Noir, zijn fauna en flora bieden mogelijkheden voor lange verkwikkende wandelingen. ‘s Avonds kunt u proeven van de lokale crus in de privé-bar van de camping. Orkesten zorgen voor gezellige, meeslepende avonden met hun Jazz manouche, rock, of zelfs salsa.

  Vier samen met de familie of onder vrienden de belangrijkste (of mooiste) momenten van uw leven.

  Vertrek naar le Bout du Monde om uw verjaardag, een doopsel of een huwelijk te vieren... Alle gelegenheden zijn goed om samen met de familie of vrienden onvergetelijke momenten te beleven. Hoog boven op de Montagne Noir gelegen, met een magisch uitzicht over de omgeving geeft de receptiezaal van de camping een speciale dimensie aan uw evenement. In de ietwat afgelegen zaal geniet u van de totale vrijheid.

  Laat uw receptie samenvallen met de verschillende activiteiten die door de camping en de streek voorgesteld worden: kennismaking met de lokale keuken, klimmen, speleologie, vissen...

  Informatie en reservering :

  • Maximale ontvangstcapaciteit: 80 personen
  • Vraag uw offerte door het invullen van het online formulier.
  ×