Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Le Lac des 3 Vallées Lectoure, Gers

« Aquapark van 2500m², 3 meren, animaties voor alle leeftijden: een paradijs in de Gers! »

8.0 10 743 scores Recensies

De diensten van de camping Le Lac Des 3 Vallées

Verder zijn er een bar, een restaurant, een supermarkt, kant-en-klaarmaaltijden, een pizzeria, een disco, een kiosk en talloze andere diensten, van een wasserij tot en met een geldautomaat, om uw verblijf op camping Le Lac des 3 Vallées te vergemakkelijken.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bibliotheek
Bakker
Discotheek
Geldautomaat
Kruidenier
Toeristische informatie
Wasserette
Verhuur babystoelen/-bedjes
Verhuur koelkast
Verhuur van fietsen
Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
Waterpunt camper
Internationale dagbladen
Uitleendienst strijkijzers en -tafels
Uitzending op groot scherm
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Afhaalmaaltijden
Wi-Fi

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kapper 5 km

Onze bars

3 bars zorgen de hele dag voor de nodige verfrissingen met drankjes en snacks om een kleine honger te stillen of om een grote dorst te lessen!
- Aan de bar van het zwembad kunt u terecht voor sandwiches en snacks 
- De bar 'Les Terrasses du Lac' is uitsluitend 's middags geopend en serveert cocktails, smoothies, milkshakes …
- In de tearoom/bakkerij wordt u verwend met een uitgebreide kaart van ijscoupes en is er ook een aanbod van lekker vers brood.
Tot slot beschikt de discotheek ook over een bar buiten waar een super DJ u 's avonds ontvangt in een super gezellige ambiance!

De Snack

Voor een snelle maaltijd, een maaltijd met de hele familie op uw eigen campingplek of een tussendoortje kunt u altijd bij de snackbar terecht. Op het menu? Burgers, kebabs, friet, panini’s … Kom ter plekke smullen of neem iets lekkers mee! 

De Pizzeria

Eet u tijdens uw vakantie graag een lekkere pizza? Dan is dit het moment om naar de pizzeria van de camping naast het zwembad te gaan. U kunt er de hele dag door uw favoriete pizza’s bestellen. Trakteer uzelf tijdens uw verblijf!

Restaurant « Le Vignoble »

Dit restaurant biedt u een uitgebreide keuken met streekproducten maar ook "lichtere" zomerse gerechten. Het restaurant ontvangt u 's avonds in een gezellige familiale sfeer.

Pub-discotheek

Gratis toegang voor -18-jarigen onder toezicht van hun ouders. Voor lange avonden dansen in een feestelijke sfeer kunt u terecht bij de Black Pearl naast de bar.

Video Onze Diensten

Supermarkt Vival

De supermarkt tegenover de receptie heeft een gevarieerd productassortiment: voedingsmiddelen, groente en fruit, diverse producten, ansichtkaarten, souvenirs, postpunt, nationale en internationale pers.

Aan het onthaal

Onze teams van de receptie staan tot uw beschikking en zullen zo goed mogelijk aan uw verzoeken voldoen. Iets vergeten? Verhuur van lakens en handdoeken, uitleen van strijkijzers ... U kunt hier ook uw recreatiearmband kopen om van alle activiteiten op deze camping te profiteren.

Informatiekantoor

Bent u op zoek naar inlichtingen? Kom dan naar ons informatiekantoor. Het personeel kan u informeren over de animaties ter plaatse of in de nabijheid. Het kan ook bezoeken en animaties voor u reserveren: tennis, quad … Onze teams geven u met veel plezier goede ideeën voor uw vakantie in de Gers.

Honden

Ze zijn overal op de site toegelaten, ook in het restaurant op voorwaarde dat hun vaccinatieboekje in orde is en ze aan de leiband gehouden worden. Een van de meren is speciaal voor hen voorbehouden. Ze kunnen zich ook vermaken en oefenen op het hindernisparcours dat op de camping is aangelegd. In elk sanitair blok vindt u douches. Tot uw beschikking: zakjesautomaat voor hondenpoep.

De diensten op de camping

Wasmachines en droogautomaten staan ter beschikking. Verder worden ook een WIFI-dienst en een postpunt aangeboden.

__

Seminarie en receptie

Meer weten?

Om een bedrijfsseminar of een receptie voor de hele familie te organiseren (huwelijk, doopfeest ...) in het hart van de natuur van de Gers, kiest u natuurlijk en vol vertrouwen voor het Yelloh! Village Le Lac des 3 Vallées. Een ruime zaal en professionele apparatuur van topkwaliteit staan hier tot uw beschikking. Glimlach, uw mooiste evenementen spelen zich hier af!

×