Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le Lac des 3 Vallées Lectoure, Gers

« Aquapark van 2500m², 3 meren, animaties voor alle leeftijden: een paradijs in de Gers! »

7.9 10 1035 scores Recensies

Camping Le Lac Des 3 Vallées: in de buurt

Kom kamperen of een accommodatie huren in het Yelloh! Village Le Lac des 3 Vallées en kennismaken met de Gers en het land van de Gascogne met zijn uitzonderlijke landschappen, gulle levenswijze en gastronomie.

Camping Le Lac des 3 Vallées

32700 Lectoure
FRANKRIJK
+33 (0)5 62 68 82 33
Website van de camping

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 43° 54' 38''
Lengtegraad: E 0° 38' 58''
Bereken uw route


Ligging
Auch, 37 km
Luchthaven van Toulouse–Blagnac, 86 km
Station van Lectoure, 4 km
Kom de beroemde pelgrimsroute naar Compostella bekijken, die vlak naast de camping loopt. Tijdens grote of kleine wandeltochten kunnen de liefhebbers van natuur en ontspanning hier hun hart ophalen!
Ontdek alle geheimen van de kosmos en de sterren in het themapark Cité de l'Espace in Toulouse... De tentoonstellingen en animaties zullen jong en oud bekoren!
Occitanië bevat elementen uit zowel de Camargue, Spanje, de Provence, het Middellandse Zeegebied, de Gascogne en de Pyreneeën! Kom tijdens uw campingvakantie genieten van alle smaken, geuren en kleuren van deze streek!
Deze versterkte stad in het departement Gers in de regio Midi-Pyrénées bevindt zich op de weg naar Compostela. U vindt hier alles voor een deugddoende vakantie.
Agen, een stad vol geschiedenis en tradities, nodigt u uit voor de ontdekking van haar erfgoed.
Kom tijdens uw campingvakantie in Auch de rijkdom van het zuidwesten aanschouwen, tussen de Pyreneeën en de Middellandse Zee.
Proef tijdens uw volgende campingvakantie van het aangename leven in Condom, tussen rivier en valleien.

De Gers, een natuur die het ontdekken waard is

De Gers, het land van d'Artagnan en zijn musketiers, heeft alles in huis voor een charmant verblijf op het platteland. Het hart van de Gascogne en het zuidwesten, te midden van de zuidelijke Pyreneeën, biedt golvende en heldere landschappen. Met de boot, te voet, te paard, met de fiets of de kano: je kan de Gers ontdekken tussen de valleien en de heuvels. Je kan hier komen herbronnen of het hele jaar door allerlei dingen ontdekken. Maak alvast een planning!

Het land van smaken en levenskunst

Meloen? Floc? Ganzenlever? Armagnac ? Allemaal even onweerstaanbaar, ... welkom in de Gers. Je kan onze specialiteiten proeven terwijl je van de hoeves naar de kelders flaneert, van dorpjes naar versterkte burchten, en langs onze markten. Bij ons ontdek je karaktervolle smaken en een moderne filosofie. Het is eenvoudig, wij waarderen de smaak van de echte dingen aan de hand van onze tafelkunst en ons goede leven.

Het thermale kuuroord van Lectoure

Om te profiteren van het heilzame water stelt Lectoure de kuurgasten verzorgingen voor tegen reumatische aandoeningen, evenals verblijven om weer wat in vorm te geraken, en dit alles in een uitzonderlijk kader. Kom je herbronnen in onze mooie regio en genieten van je vakantie, gun jezelf de geneugten van het water in de spa's, aan de hand van de massages en de hydrotherapie. De ideale gelegenheid om te ontspannen.

 

Station thermale de Lectoure
125 Rue nationale
32700 Lectoure
www.valvital.fr

Kom samen met je gezin plezier maken in het pretpark Walibi in Agen

Het Parc Walibi ligt op 30 km de camping. Waterspelen, stoomtreinen en sensationele attracties, ... Er is hier voor elke leeftijd wel wat! De camping geniet van een partnerschap met het pretpark, je kan samen met je gezin plezier maken in de verschillende attracties, de ene nog leuker dan de andere aan voorkeurtarieven. Het Parc Walibi is open van april tot oktober.

 

Parc Walibi Agen
Château de Caudouin
47310 Roquefort
www.walibi-aquitaine.fr

Onze partners

bravofly

Reserveer uw vlucht : bravofly

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler