Camping Le Lac Des 3 Vallées: in de buurt

Kom kamperen of een accommodatie huren in het Yelloh! Village Le Lac des 3 Vallées en kennismaken met de Gers en het land van de Gascogne met zijn uitzonderlijke landschappen, gulle levenswijze en gastronomie.

Camping Le Lac des 3 Vallées

32700 Lectoure

FRANKRIJK

Ligging

Auch, 37 km
Luchthaven van Toulouse–Blagnac, 86 km
Station van Lectoure, 4 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 43° 54' 38'' Lengtegraad: E 0° 38' 58''

Toeristische plaatsen

Steden

De Gers, een natuur die het ontdekken waard is

De Gers, het land van d'Artagnan en zijn musketiers, heeft alles in huis voor een charmant verblijf op het platteland. Het hart van de Gascogne en het zuidwesten, te midden van de zuidelijke Pyreneeën, biedt golvende en heldere landschappen. Met de boot, te voet, te paard, met de fiets of de kano: je kan de Gers ontdekken tussen de valleien en de heuvels. Je kan hier komen herbronnen of het hele jaar door allerlei dingen ontdekken. Maak alvast een planning!

Het land van smaken en levenskunst

Meloen? Floc? Ganzenlever? Armagnac ? Allemaal even onweerstaanbaar, ... welkom in de Gers. Je kan onze specialiteiten proeven terwijl je van de hoeves naar de kelders flaneert, van dorpjes naar versterkte burchten, en langs onze markten. Bij ons ontdek je karaktervolle smaken en een moderne filosofie. Het is eenvoudig, wij waarderen de smaak van de echte dingen aan de hand van onze tafelkunst en ons goede leven.

Het thermale kuuroord van Lectoure

Om te profiteren van het heilzame water stelt Lectoure de kuurgasten verzorgingen voor tegen reumatische aandoeningen, evenals verblijven om weer wat in vorm te geraken, en dit alles in een uitzonderlijk kader. Kom je herbronnen in onze mooie regio en genieten van je vakantie, gun jezelf de geneugten van het water in de spa's, aan de hand van de massages en de hydrotherapie. De ideale gelegenheid om te ontspannen.

Station thermale de Lectoure
125 Rue nationale
32700 Lectoure
www.valvital.fr

Kom samen met je gezin plezier maken in het pretpark Walygator in Agen

Het Parc Walygator ligt op 30 km de camping. Waterspelen, stoomtreinen en sensationele attracties, ... Er is hier voor elke leeftijd wel wat! De camping geniet van een partnerschap met het pretpark, je kan samen met je gezin plezier maken in de verschillende attracties, de ene nog leuker dan de andere aan voorkeurtarieven. Het Parc Walygator is open van april tot oktober.

Parc Walygator Agen
Château de Caudouin
47310 Roquefort
www.walygatorparc.com

×