Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Le Lac des 3 Vallées Lectoure, Gers

« Aquapark van 2500m², 3 meren, animaties voor alle leeftijden: een paradijs in de Gers! »

8.0 10 743 scores Recensies

Camping Le Lac Des 3 Vallées: in de buurt

Kom kamperen of een accommodatie huren in het Yelloh! Village Le Lac des 3 Vallées en kennismaken met de Gers en het land van de Gascogne met zijn uitzonderlijke landschappen, gulle levenswijze en gastronomie.

Camping Le Lac des 3 Vallées

32700 Lectoure
FRANKRIJK
+33 (0)5 62 68 82 33
Website van het dorp

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 43° 54' 38''
Lengtegraad: E 0° 38' 58''
Bereken uw route


Ligging
Auch, 37 km
Luchthaven van Toulouse–Blagnac, 86 km
Station van Lectoure, 4 km
Kom de beroemde pelgrimsroute naar Compostella bekijken, die vlak naast de camping loopt. Tijdens grote of kleine wandeltochten kunnen de liefhebbers van natuur en ontspanning hier hun hart ophalen!
Ontdek alle geheimen van de kosmos en de sterren in het themapark Cité de l'Espace in Toulouse... De tentoonstellingen en animaties zullen jong en oud bekoren!
Occitanië bevat elementen uit zowel de Camargue, Spanje, de Provence, het Middellandse Zeegebied, de Gascogne en de Pyreneeën! Kom tijdens uw campingvakantie genieten van alle smaken, geuren en kleuren van deze streek!
Deze versterkte stad in het departement Gers in de regio Midi-Pyrénées bevindt zich op de weg naar Compostela. U vindt hier alles voor een deugddoende vakantie. Lectoure, met zijn oude stenen muren vol geschiedenis, badend in het zonlicht, met uitzicht op de vlakte van de Gers, is echt de moeite waard.
Agen, een stad vol geschiedenis en tradities, nodigt u uit voor de ontdekking van haar erfgoed. Agen, rivierstad bij uitstek, heeft steeds een bijzondere band gehad met water. In het westen stroomt de Garonne, terwijl meer noordwaarts het canal al de aandacht opeist. Deze waterwegen hebben hun stempel gedrukt op de stad Agen en een grote invloed uitgeoefend op haar geschiedenis en cultuur.
Kom tijdens uw campingvakantie in Auch de rijkdom van het zuidwesten aanschouwen, tussen de Pyreneeën en de Middellandse Zee. In de prefectuur van de Gers, in de regio Midi-Pyrénées tussen de Oceaan en de Middellandse Zee, wordt u in Auch verwelkomd door de art de vivre van het zuidwesten, op een uur van Toulouse en de Pyreneeën. De gastvrijheid, de culinaire tradities, de outdoor activiteiten voor iedereen, de prachtige Gasconse kastelen en de weelderige natuur: een ideale setting waar alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie aanwezig zijn.
Condom-en-Armagnac is een stad die symbool staat voor de Gers: gelegen in de regio Midi-Pyrénées zorgt hij voor een campingvakantie vol authenticiteit. De stad Condom en zijn ontelbare architectuurschatten, de wilde ongerepte natuur van de Gers of de art de vivre van de Armagnac streek zullen u weten te charmeren. Geniet van de zon in de Gers en maak een kleine wandeling langs de Baïse: deze rivier die in de XIXde eeuw bevaarbaar gemaakt werd, staat garant voor uren van idyllische wandelingen langs haar oevers. Of u nu kiest voor een cruise op de Baïse of liever door de straatjes van Condom flaneert waar de sfeer en de architectuur van de XIXde eeuw nog tastbaar aanwezig zijn, de serene sfeer die van deze oude stenen en deze landschappen uitgaat laat u zeker niet onberoerd.

De Gers, een natuur die het ontdekken waard is

De Gers, het land van d'Artagnan en zijn musketiers, heeft alles in huis voor een charmant verblijf op het platteland. Het hart van de Gascogne en het zuidwesten, te midden van de zuidelijke Pyreneeën, biedt golvende en heldere landschappen. Met de boot, te voet, te paard, met de fiets of de kano: je kan de Gers ontdekken tussen de valleien en de heuvels. Je kan hier komen herbronnen of het hele jaar door allerlei dingen ontdekken. Maak alvast een planning!

Het land van smaken en levenskunst

Meloen? Floc? Ganzenlever? Armagnac ? Allemaal even onweerstaanbaar, ... welkom in de Gers. Je kan onze specialiteiten proeven terwijl je van de hoeves naar de kelders flaneert, van dorpjes naar versterkte burchten, en langs onze markten. Bij ons ontdek je karaktervolle smaken en een moderne filosofie. Het is eenvoudig, wij waarderen de smaak van de echte dingen aan de hand van onze tafelkunst en ons goede leven.

Het thermale kuuroord van Lectoure

Om te profiteren van het heilzame water stelt Lectoure de kuurgasten verzorgingen voor tegen reumatische aandoeningen, evenals verblijven om weer wat in vorm te geraken, en dit alles in een uitzonderlijk kader. Kom je herbronnen in onze mooie regio en genieten van je vakantie, gun jezelf de geneugten van het water in de spa's, aan de hand van de massages en de hydrotherapie. De ideale gelegenheid om te ontspannen.

 

Station thermale de Lectoure
125 Rue nationale
32700 Lectoure
www.valvital.fr

Kom samen met je gezin plezier maken in het pretpark Walygator in Agen

Het Parc Walygator ligt op 30 km de camping. Waterspelen, stoomtreinen en sensationele attracties, ... Er is hier voor elke leeftijd wel wat! De camping geniet van een partnerschap met het pretpark, je kan samen met je gezin plezier maken in de verschillende attracties, de ene nog leuker dan de andere aan voorkeurtarieven. Het Parc Walygator is open van april tot oktober.

 

Parc Walygator Agen
Château de Caudouin
47310 Roquefort
www.walygatorparc.com

×