Zwembad en waterpark in camping Le Lac Des 3 Vallées

Ontdek het waterparadijs van camping Le Lac des 3 Vallées, met een panoramisch zwembad, een ludiek peuterbad, glijbanen en een zwemrivier. Alles is aanwezig voor een ontspannende vakantie in de Gers.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot het meer
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Ons panoramische zwembad

  Ons zwembadencomplex werd volledig gerenoveerd en gerestyled tot de tevredenheid van iedereen! Het is genieten geblazen in een ludiek kinderbad voor de allerkleinsten, met leuke spelletjes, een waterglijbanenpark met 5 pistes voor de grootsten, een zwemrivier, een zwembad van 1.000 m², dit alles in water waarvan de temperatuur minstens 26°C bedraagt het hele seizoen door! Vanop een ligstoel kunt u genieten van de natuurlijke omgeving, van de weidse vlaktes van de Gers en het adembenemende uitzicht dat zich uitstrekt over de Gers tot aan de Pyreneeën.

  Informatie over de glijbanen:  1 pentaglisse met 3 banen van 10,6 m, 1 kamikaze van 11 m en 1 glijbaan met bochten van 60,5 m.

  In het hartje van het park, ... 3 meren te midden van het groen

  Hier vloeien 3 beken samen die ontspringen op de hellingen van de Gascogne en een meer doen ontstaan van 5 ha groot, voorbehouden aan niet-gemotoriseerde wateractiviteiten: waterfietsen, kanovaren, kajakken,... Op haar oevers vindt u een strandclub, talrijke schaduwrijke plekken en een overvloed aan spelen... Sensatie verzekerd!

  Een ánder meer, met vredige, ongerepte oevers, is volledig voorbehouden om te vissen.

  Ten slotte kunnen ook onze vrienden de honden zich uitleven in het water in een 3de meer dat exclusief voor hen is.

  Zwemmen mag in het meer, maar dit wordt niet bewaakt.

  Video zwemparadijs

  ×