Camping Lectoure

Deze versterkte stad in het departement Gers in de regio Midi-Pyrénées bevindt zich op de weg naar Compostela. U vindt hier alles voor een deugddoende vakantie. Lectoure, met zijn oude stenen muren vol geschiedenis, badend in het zonlicht, met uitzicht op de vlakte van de Gers, is echt de moeite waard.

Vakantie op een camping Lectoure

Deze oude versterkte stad werd neergezet op een rotsachtige ondergrond en bulkt van de charme. Het is waarschijnlijk één van de mooiste steden van Frankrijk. Profiteer van uw campingvakantie in Lectoure om deze stad in het graafschap Armagnac te verkennen en op zoek te gaan naar het geheim van een deugddoende vakantie: een rijke keuken, een glooiend landschap, de Gasconse kastelen en tal van openluchtactiviteiten.

Een bezoek aan het stadscentrum zal u zeker weten te overtuigen: Lectoure is een stad waar kunst en geschiedenis overal aanwezig zijn, waar u bij elke stap die u zet kunt kennismaken met een rijk en lang verleden. De kathedraal, het oude bisschoppelijke paleis, de herenhuizen, het oude kasteel van de graven van Armagnac, het archeologisch museum in de gewelfde kelders van het stadhuis... overal waar u gaat, stoot u op het erfgoed van Lectoure...

Camping Lectoure

Meer sportieve vakantiegangers zullen zeker ook hun gading vinden tijdens hun campingvakantie in Lectoure. Gelegen op de beroemde weg naar Santiago de Compostella is dit een waar paradijs voor wie van wandelen of fietsen houdt. De vlakte van de Gers, rond Lectoure, is een gedroomd terrein: een tochtje te paard of met de fiets, kanovaren ... Alles kan!

×