Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Le Lac Des 3 Vallees

Als er één plek is waar u zich tijdens uw vakantie uitstekend vermaakt, dan wel op camping Le Lac des 3 Vallées. Uw auto hebt u niet nodig want alle activiteiten voor groot en klein worden ter plaatse aangeboden: kanoën/kajakken, vissen, trapboten, minigolf, kinder- en tienerclubs, skatepark … Jawel, dat leest u goed! Er is aan iedereen gedacht, zodat de hele familie van de vakantie geniet.

  Onze kinderclubs

  In het hartje van het land van d'Artagnan stelt het Yelloh! Village Le Lac des 3 Vallées je kinderen zowel in het laagseizoen als in het hoogseizoen gevarieerde activiteiten voor die aangepast zijn aan hun leeftijd om hen volop te laten genieten van onze mooie regio. Ze kunnen in alle veiligheid plezier maken in een groene omgeving.

  • Special Babies:
   0-4 jaar
   Het hele seizoen

   Ook de allerkleinsten hebben recht op hun eigen club! De camping heeft voor hen een speciale club ingericht, onder toezicht van de ouders:

   • aangepaste spellen
   • kleine tuin
   • speciale badkamers
   • speciale ruimte, optimaal of geklimatiseerd verwarmd
  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Het hele seizoen

   Kinderen in de hoofdrol! Yelloh! Village Le Lac des 3 Vallées heeft voor de kinderen alles voorzien: activiteiten, ontdekkingen, opwinding, plezier...

   • grote buitenspellen
   • workshops handenarbeid
   • kindervoorstellingen
   • verkleedpartijtjes
   • minidisco
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Het hele seizoen

   Kampeervakanties zijn ook voor de kinderen! Een animatieteam biedt de kinderen een grote keuze aan activiteiten en animaties...

   • workshops handenarbeid
   • shows
   • schuimavonden
   • buitenspellen
   • schatzoeken
   • gezelschapsspellen
   • minidisco
  • Club Teens:
   13-17 jaar
   Het hele seizoen

   Uw tieners vinden op de camping alles wat ze maar wensen en er is een animatieteam, speciaal voor hen!

   • sporttoernooien
   • dansavonden
   • kampvuur
   • schuimavonden
   • familie-olympiades

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn het hele jaar geopend.

  Laagseizoen: Kids en Juniors Clubs: van 10u tot 12u, 6 dagen per week (behalve op maandag)

  Hoogseizoen: 

  • Kids en Juniors Clubs: 10u tot 12u30 en van 15u tot 17u, 6 dagen per week (behalve op zaterdag)
  • Teens Club: 15u tot 17u, 6 dagen per week (behalve op zaterdag)

  Onze activiteiten

  Camping Le Lac des 3 Vallées heeft talloze voorzieningen: tennisbanen, twee sportterreinen, een skatepark, een strandclub met opblaasstructuren, een fitnessruimte, waterfietsen en kano's voor op het meer!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Aquagym
  Strandvolleybal
  Kanovaren/kajakken
  Danslessen
  Zwemlessen
  Yogalessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Vissen
  Waterfiets
  Collectieve sporten
  Pingpongtafels
  Mountainbike/Freeride
  Fitnesstoestellen in openlucht
  Watersportclub
  Minigolf
  Gewichten-/fitnesszaal
  Skatepark
  Petanquebaan
  Tennisplein
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Casino 5km
  Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 20km
  Lasergame 30km
  Paintball 30km
  Pretpark 30km
  Avonturenpark 30km
  Vliegen met een luchtballon 15km
  Golf 15km
  Bioscoopzaal 5km

  Alles voor een sportieve vakantie!

  Op de camping vindt u een groot aantal zeer recent aangelegde sportfaciliteiten: twee tennisbanen, twee multisportterreinen waar u kunt basketten, badmintonnen en volleyballen, een skatepark, een bicross-park en de hele dag door een levendige strandclub met opblaasspeeltoestellen, strandspelletjes, stand-up paddle en een heleboel leuke verrassingen. Wilt u nog meer? Een beachvolleybalveld, een fitnessruimte, buitenfitnesstoestellen, 6 pingpongtafels, trapboten en kano’s op het meer, een trimparcours rond het zwemmeer, aquagym- en fitnesslessen. Kortom: er wacht u een compleet animatieprogramma voor de hele familie.  

  Te ontdekken: tal van wandelpaden (ook naar Santiago de Compostella) en ook mountainbiketochten!

  Een veelheid aan activiteiten met de vrijetijdsarmband!

  Schaf in juli en augustus voor de hele familie onze vrijetijdsarmband aan! Daarmee heeft de hele club onbeperkt toegang tot heel veel activiteiten: de strandclub, de watersportclub, de minigolf en de het aquapark! Wacht dus geen seconde en reserveer de armband voor maar € 20 p.p. voor campinggasten van 13 jaar en ouder en € 15 p.p. voor iedereen onder de 13 jaar, ongeacht de duur van uw verblijf (in het laagseizoen is de armband gratis)!

  Een prachtige golf te midden van de heuvels van de Gers

  De Golf van Lassale te Fleurance biedt aan alle klanten van Yelloh! Village Le Lac des 3 Vallées een Ontdekking van het Golfen aan voor een vast bedrag op het schitterende parcours met 9 holes, getekend door architect Jean-Louis Péga, op ongeveer 8 km. van de Village. Een parcours binnen ieders bereik, in een rustige omgeving midden op het platteland van de Gers.

  Video Kinderclubs en activiteiten

  In het land van de gastronomie, ontdekking van de oenologie

  Plaatselijke producenten van wijnen en armagnacs bieden u regelmatig ter plaatse in Yelloh! Village Le Lac des 3 Vallées aan om kennis te maken met regionale producten. U kunt deze proeven en iets leren over de bewerking ervan. Bovendien organiseert uw Yelloh! Village ook bezoekjes aan wijnkelders en eendenfokkerijen. Proeverijen, rondleidingen, ... voor wie houdt van lekker tafelen!

  Het koninkrijk van de vissers

  Voor de gepassioneerde vissers zijn er de natuurlijke oevers van de rivier de Gers. Een visvergunning is hier niet nodig. In Le Lac des 3 Vallées is er ook een meer dat speciaal voor de vissers in de dop en de ervaren vissers werd ingericht. Ze vinden hier blankvoornen, zeelten, karpers, alvers en andere snoeken, in het dal van een vallei.

  Kuren in het hart van de Gers

  De thermen van Lectoure bevinden zich in een aparte omgeving: een oud hotel in de typische bouwstijl van de XVIIIde eeuw. De combinatie van originele stenen en gedurfde architecturale hoogstandjes maakt dit thermaal centrum tot één van de mooiste gebouwen in Frankrijk.
  Het modernisme, de kwaliteit van de verzorging en het authentieke kader zorgen voor een uitstekend verloop van uw kuur. Het centrum biedt behandelingen aan voor reuma (3 weken: 18 kuurdagen), ondersteund door de sociale zekerheid, onder medisch toezicht.
  Voor een betere gezondheid en meer vitaliteit bieden de Thermen van Lectoure een volledig en gevarieerd gamma van verzorgingen en activiteiten aan van één halve dag tot 5 halve dagen.

  Een wandeling door de heuvels van de Gers

  Kom kennismaken met de wondermooie omgeving van de Gers met groene valleien, beschermde natuurlijke sites. Onze regio is echt de moeite waard om te voet of met de mountainbike. Je vindt hier tal van bewegwijzerde wandelpaden. Twee van de belangrijkste ‘jacquairewandelingen' - die ingeschreven werden op de lijst van het werelderfgoed door het comité van het werelderfgoed van de Unesco - vallen hier samen. Absoluut het ontdekken waard!

  Evenzo organiseert een van onze partners, op 30 km van de camping, prachtige trektochten met quads. Ontdek zo op een leuke en sportieve manier alle rijkdommen van het platteland van de Gers!

  Luchtballon

  Aan boord van hun luchtballon laten enthousiaste en ervaren piloten u genieten van een speciaal contact met de natuur. Gedreven door de wind ontdekt u het wondermooie landschap van de Gers. Een uniek avontuur met onvergetelijke herinneringen!

  ×