Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Le Ranch La Plaine-sur-Mer, Loire Atlantique

« Familiecamping aan de kust van de Loire-Atlantique, op 800 meter van een fijnzandstrand »

8.6 10 350 scores Recensies

De kinderen in het Yelloh! Village Le Ranch

Onze prioriteit in het Yelloh! Village Le Ranch? Ervoor zorgen dat de hele familie er een onvergetelijke vakantie beleeft. Daarvoor heeft deze camping inderdaad aan de hele familie, dus ook aan de kinderen gedacht: met een Babies Club voor 0- tot 4-jarigen en kinderclubs voor 5- tot 17-jarigen heeft niemand tijd om zich te vervelen!

Special Babies: 0-4 jaar

Het hele seizoen

Ontdek de speelhoek die speciaal voor kinderen van 0 tot 4 jaar is bedacht. Onder toezicht van hun ouders kunnen ze hier veilig spelen en de wereld ontdekken:

 •  Speelzaal
 • Cocooning-hoek met boeken en kleurplaten

Club Kids: 5-7 jaar

Hoogseizoen

Onder leiding van een team professionele animatoren kunnen uw kinderen van 5-7 jaar hier hun hart ophalen aan de activiteiten van de Kids Club:

 • Creatieve workshops
 • Sportspellen
 • Zoekspellen
 • Petanque
 • Schilderen

Club Juniors: 8-12 jaar

Hoogseizoen

Vrienden maken, nieuwe activiteiten ontdekken, lol maken met andere kinderen … Dit is wat uw kinderen tijdens hun vakantie in de Juniors Club gaan doen:

 

 • Uitstapje naar het strand
 • Behendigheidsspelletjes
 • Grote springkastelen
 • Videogames

Heel veel voorzieningen voor uw kinderen

Na de kinderclub, na een hele dag in het aquapark van de camping of gewoon om de dag goed te beginnen, verandert camping Le Ranch in een levensgroot speelterrein! Met een speelweide voor kinderen vanaf 2 jaar, een trampoline, een springkasteel, een 400 m² grote overdekte speelzaal, een hoek met videogames, een multisportterrein … zal groot en klein in de wolken zijn!

Kennismaking met de dieren op de kinderboerderij

Zijn uw kinderen dol op dieren? Natuurlijk! Dan is de kinderboerderij op camping Le Ranch de ideale plek waar ze zich geheel kunnen ontplooien. Ze ontmoeten hier dwerggeitjes, schapen, kippen en nog veel meer dieren. Ze kunnen er zelfs heel dicht bijkomen om ze te aaien, dat is toch geweldig? Wacht niet langer, kom met de hele familie de boerderijdieren ontmoeten!

Openingstijden van de kinderclubs

De kinderclubs zijn alleen open in het hoogseizoen.

 • Kids Club: van maandag tot vrijdag, van 10u tot 12u
 • Juniors Club: van maandag tot vrijdag, van 10u tot 12u en van 15u tot 17u

De dag van Jeremy, 10 jaar

9u

Vandaag is onze eerste dag op de camping. Ik vind het hartstikke leuk om op vakantie te zijn! En bovendien heb ik een superkamer in onze cottage helemaal voor mij alleen. Ik heb er heel erg lekker geslapen!

 

10u

De eerste ochtend van de vakantie gaan we maar het strand van Le Cormier. Wat super cool is, is dat we er lopend naartoe kunnen! Hups, daar gaat-ie: ik kan niet wachten om samen met papa in de golven te spelen!

 

12u

In de oceaan spelen is cool, maar je krijgt er behoorlijk honger van! Vandaag lunchen we in het restaurant van de camping. Ik heb wel zin in een hamburger met frietjes … Mjammie!

 

15u

Ik ga voor de eerste keer naar de Juniors Club. Ik hoop dat de jongen uit de stacaravan naast ons er ook is. Ik zag hem ballenen hij lijkt me heel aardig!

 

17u

Papa en mama komen me ophalen en daarna gaan we meteen door naar het zwembad van de camping, met Hugo, mijn nieuwe vriend. Mama zegt dat er glijbanen zijn; daar ben ik dol op! De vakantie is goed begonnen! Ik hoop dat elke dag net zo leuk wordt als deze!

×