Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Voiles d’Anjou Saumur, Maine-et-Loire

« Een kalme, rustige camping midden in de Anjou waar de gast centraal staat »

8 10 246 scores Recensies

Sport, animaties en activiteiten op camping Les Voiles d’Anjou

Tijdens uw verblijf in de Anjou valt er ongelofelijk veel te ontdekken! Culturele activiteiten, animaties met de hele familie, sportmomenten… Of u nu op zoek bent naar een rustige of een actieve vakantie, op camping Les Voiles d’Anjou komt u absoluut aan uw trekken.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Strandvolleybal
Homeball
Speelzaal
Collectieve sporten
Boogschiet
Mountainbike/Freeride
Petanquebaan
Tennisplein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony
Avonturenpark
Vliegen met een luchtballon
Multisportterrein

Activiteiten voor de hele familie

Deze gezellige en bij uitstek voor families geschikte camping heeft aan alles gedacht om alle leden van de familie een onvergetelijke vakantie te bezorgen! De kinderen kunnen zich uitleven op de trampolines en springkussens en in de speeltuin. De grotere kinderen en volwassenen kunnen volleybal, petanque, tennis of tafeltennis spelen. 

Een vakantie voor sportievelingen

Profiteer van de vakantie om uw verblijf een sportief tintje te geven! ’s Ochtends kunt u relaxed wakker worden met aquagym, waarna u uw campingburen uitdaagt voor een wedstrijdje voetbal of boogschieten. De camping heeft aan alles gedacht: als het weer een beetje tegenzit, kunt u gebruikmaken van de speelzaal.

Ontdek de rivier de Loire

Ontdek de vlakbij gelegen Loire. Op slechts 10 kilometer van de camping vindt u een aangelegd strand met toezicht in de zomer. Deze rustig stromende en indrukwekkende rivier leent zich bij uitstek voor een heerlijk frisse duik! Hier kunt u in een unieke natuurlijke omgeving fantastisch zwemmen.

Verken de prachtige streek

De camping organiseert regelmatig begeleide uitstapjes om alle aspecten van de streek te ontdekken. Zo kunt u zich opgeven voor een kanotocht om de oevers van de Loire en het landschap rond de rivier op een andere manier te ontdekken, of voor een boomklimparcours om de wereld eens van boven te bekijken!

De avonden op de camping

In juli en augustus heeft het animatieteam van de camping vijf avonden per week een heel programma voor u in petto: minidisco, concerten, shows, bioscoop, bingo en themamaaltijden. De avonden op de camping zullen u beslist bevallen!

×