Camping Lissabon

Criteria wissen
Welkom in een van de mooiste steden van Europa. Bent u er nog nooit geweest? Dan is dit het ideale moment om de hoofdstad van Portugal te ontdekken. We zetten koers naar de bekende stad Lissabon.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Setúbal

Kent u Lissabon al? U zult er ongetwijfeld al wel van gehoord hebben, maar Lissabon is een stad die u met eigen ogen moet gezien hebben. Lissabon heeft een bijzondere ligging. In het westen strekt zich de Atlantische Oceaan uit, in het oosten ligt de baai Mar da Palha, en het centrum van de stad is gebouwd op de zeven heuvels. Daarmee staat de Portugese hoofdstad garant voor een grote verscheidenheid aan ongelooflijke landschappen waar van alles te beleven valt. Lissabon is een van de meest charismatische en dynamische steden van Europa, waar u uw ogen zult uitkijken. Lissabon staat voor een harmonieuze mix van traditie, modernisme en erfgoed. Overdag kunt u de cultuur en de geschiedenis opsnuiven en de stad ontdekken, en ‘s avonds verloopt het leven in de stad in het ritme van de vele pubs en bars. Twee verschillende werelden, zo lijkt het wel, maar zowel overdag als ‘s nachts baadt de stad in een warme en gastvrije sfeer. Of u nu met uw familie, uw vrienden of uw geliefde vakantie komt vieren bij Yelloh! Village, en of u nu een sportieve, feestelijke of ontspannende vakantie verkiest, in Lissabon zult u uw hart ophalen en nadien zult u er alleen maar willen terugkeren.

 

Wat staat er op het programma? De schoonheid en de rijkdom van Lissabon laten zich niet in één dag ontdekken. Cultuur, gastronomie, sport, ontspanning en natuur … Lissabon heeft werkelijk alles. Wie de stad vanuit alle hoeken wil ontdekken, kan op de mythische tram stappen voor een schitterende rit door de verschillende wijken van de stad. Wilt u Lissabon liever op een andere manier ontdekken? Zet dan koers naar de wijk Alfama, waar de Miradouro de Santa Luzia u een adembenemend uitzicht biedt over de daken van de oude stad en de Taag. Zin in een vleugje cultuur? In het Parque de Palhavã kunt u een bezoekje brengen aan het - echt waar - schitterende Museu Calouste Gulbenkian met zijn collecties oosterse en decoratieve kunst. Natuurliefhebbers kunnen dan weer terecht in de Estufa Fria, de bijzondere botanische tuin in het noorden van Lissabon. Tussen de exotische planten en de zeldzame soorten is het heerlijk ontspannen in de koelte. Wie Lissabon zegt, zegt natuurlijk ook strand. Trek te voet, op de fiets, of met de trein naar Praia da Costa da Caparica, waar u een frisse duik kunt nemen of aan watersport kunt doen. De lekkerbekken onder ons kunnen dan weer smullen van de gegrilde vis in een tasca, de typische taverne van Alfama. Nooit eerder proefde u van zo'n goede vis!

×