Tieners op de camping: ieder zijn eigen ritme op vakantie

Een mooie gelegenheid om nieuwe vrienden te maken !

Op vakantie gaan met Yelloh! Village betekent een vakantie samen met het gezin, maar ook sporten onder begeleiding van onze animatoren en avondanimatie met de vrienden. Je tieners zullen zeker terug willen komen, want bij ons vinden ze een perfect evenwicht tussen sporttoernooien, spektakels, vrienden die ze jaar na jaar terugzien en mooie momenten samen met het gezin.

De zomer is het moment om even uit te blazen, te breken met de routine en eens anders om te gaan met je tieners. Op de camping hebben ze ruimte voor zichzelf terwijl ze toch samen met het gezin op vakantie zijn.

Overdag kunnen ze sporten of met vrienden deelnemen aan activiteiten, en 's avonds kunnen ze op sommige campings ook gaan dansen en plezier maken in discotheken die aangepast zijn aan hun leeftijd.

Ontdek de lijst van Yelloh! Village campings met clubs Teens !

Getuigenis van Marie, 15 jaar, in Yelloh! Village le Fayolan

Mijn week in de Fayolan zal voor altijd een onvergetelijke herinnering blijven!

Samen met de familie was het iedere ochtend genieten. Wij bezochten de prachtige landschappen van de Jura, tussen veel groen, meren en bergen, telkens een lust voor het oog!

 ‘s Namiddags was er de dagelijkse afspraak met mijn nieuwe vrienden om deel te nemen aan de activiteiten georganiseerd door de fantastische animatoren van de club Yelloh! Teens.

Wat was het lachen en gieren tijdens de volley op het strand van de camping waar wij een onoverwinnelijk team vormden!

Ik heb me ook voor de eerste keer gewaagd aan een spel Paintball, een zeer leuke ervaring. Ik heb zelfs het geluk gehad verschillende dansen te kunnen aanleren met mijn vriendinnen: Salsa, zumba, rock… en dat terwijl de jongens een partijtje voetbal gingen spelen op het multisportterrein van de camping. Ook het touwenparcours in het midden van het bos juist naast de camping was super! Met verschillende parcours kwam iedereen aan zijn trekken!

Op het einde van de dag ontspande ik aan het zwembad met vrienden of familie vooraleer me op te maken voor de avondanimatie.

Het was een vrolijke en gezellige vakantie tot op het eind! In de late avond was het ook telkens verzamelen geblazen op de dansvloer in de discotheek. Zelfs mijn ouders hebben een dansje geplaatst!

Marie
×