Kinderen zijn koning op onze campings en in onze vakantiedorpen

De Clubs Yelloh Kids en Yelloh! Juniors

Van bij de opening tot aan de sluiting nodigen onze animatieteams de kinderen uit om deel te nemen aan de voorgestelde animatie. De activiteiten zijn ludiek, gevarieerd en aangepast aan hun leeftijd: van 5 tot 7 jaar voor de Yelloh! Kids en van 8 tot 12 jaar voor de Yelloh! Juniors. Om zich uit te leven kunnen de kinderen tal van sportieve activiteiten beoefenen, van teamsporten tot watersporten, of van boogschieten tot mountainbiken.

De animatoren nemen de kinderen ook mee de natuur in: strandvissen, wandelingen, naar de boerderij. Naargelang de persoonlijkheden stelt de camping de kinderen andere thema's voor. Aan zee, aan de rivier, op het platteland of in de bergen, in al onze mooie regio's vind je schatten die het ontdekken zeker waard zijn.

En als je kinderen over artistiek talent beschikken, dan kunnen ze hun hartje ophalen tijdens de clubs waar ze manuele activiteiten aangeboden krijgen, van schilderen tot boetseren en het maken van verkleedspullen. Tijdens de optredens die ze brengen zullen ze je verbazen door te dansen of te zingen voor alle ouders. Vakantie is ook een mooie gelegenheid om nieuwe passies te ontdekken.

Ontdek de lijst van Yelloh! Village campings met clubs Kids en Juniors !

Yellito

In elk van onze campings vinden de kinderen hun mascotte Yellito terug. Onze lieve eekhoorn in de kleuren van Yelloh! Village wandelt door de camping en nodigt de kinderen uit om deel te nemen aan de animatie en te genieten van de vrolijke sfeer in het campingdorp. Hij neemt deel aan de animatie, zingt en danst met de kinderen en vertelt hen verhaaltjes.

Kom mee feesten met Yellito en beleef een onvergetelijke vakantie. In sommige campings vind je onze kleine rode en gele Yellito-knuffels en -kleurplaten, zodat je kinderen de mooie momenten samen met onze lieve mascotte nooit zullen vergeten.

×