Ook de allerkleinsten hebben hun eigen plek op onze campings: Special Babies voor baby’s en jonge kinderen

Enkel voor de allerkleinsten

Wij hebben een concept gecreëerd, Yelloh! Babies 0-4 jaar, om te beantwoorden aan de verwachtingen van de ouders. Aarzel niet om op vakantie te gaan, ook al heb je nog een baby of heel jonge kinderen. Yelloh! Village maakt je het leven gemakkelijker. Wij hebben onze infrastructuren opnieuw bekeken om je jongste telg in alle comfort te ontvangen onder toezicht van de ouders.

Ontdek de lijst van Yelloh! Village campings met clubs Babies !

Waterpret

Ook je kleintjes houden van water. Opdat ze in alle zachtheid in het water zouden kunnen spelen, beschikken de meeste van onze Yelloh! Village campings over peuterbadjes. Deze badjes met een zachte helling liggen veraf van alle drukte, zodat je kleintjes onder jouw toezicht kunnen wennen aan het water. Soms zijn de peuterbaden uitgerust met een kleine waterval.

In Le Sérignan Plage vind je een overdekt en verwarmd zwembad dat voorbehouden is voor jonge kinderen. In een badn van 1,40 m diep ervaart de baby in de armen van zijn ouders andere sensaties dan in het peuterbad, namelijk volledig ondergedompeld worden. Je kan uren doorbrengen op deze bevoorrechte plek, beschut tegen de wind en de zon, terwijl je kleintjes lachten en genieten van het water.

De infrastructuur

Wij maken je bagage lichter! In onze kinderbonus vind je de babykit met een kinderstoel en een babybedje gratis in en het hele jaar.

En vergeet niet dat een kampeerplaats het hele jaar door gratis is voor kinderen jonger dan drie en in het laagseizoen voor kinderen jonger dan zeven.

Speciaal aangepaste overdekte recreatiehoekjes

De allerkleinsten moeten kunnen spelen en leren in een veilige omgeving die uitgerust is met speelgoed op hun maat. Je kinderen kunnen vriendjes van hun leeftijd leren kennen in een ludiek en kleurrijk decor, onder jouw toezicht.

In de camping L'Océan Breton vind je een ruimte die ingericht is met speelgoed specifiek voor jonge kinderen. In de camping Le Sérignan Plage werd een huis speciaal ingericht als speeltuin voor de -4-jarigen, "La maison des tout-petits". Het wordt verwarmd of geklimatiseerd naargelang het seizoen en je vindt er speelgoed dat speciaal bedoeld is om je baby te stimuleren. 

Speeltuinen in openlucht

Ook in openlucht beschikken onze campings over talrijke speeltuinen waar je kleinere kinderen kunnen spelen in de buurt van je accommodatie. Spelen is een bevoorrecht moment in het leven van je kind; het bevordert het aanleren van autonomie, coördinatie en de relatie met anderen. De kleintjes moeten zich ook kunnen uitleven en kunnen leren op een veilige en aangename plek. Paardjes, glijbanen, draaimolens om in alle veiligheid samen te spelen onder toezicht van de ouders.

Babysanitair

Hier vind je alle spulletjes die je nodig hebt voor een baby of jong kind: luiertafels en soms zelfs ruime sanitaire voorzieningen die aangepast zijn aan hun leeftijd. Wij hebben extra inspanningen gedaan om aangepaste babybadkamers te installeren, een plek voor het welzijn van de kinderen en het comfort van de ouders.

×