Familie camping : een geslaagde vakantie op een camping voor kinderen en tieners

Yelloh! Village Clubs

"Vakantie met mijn nieuwe vrienden ! ".

 Een vakantie vol nieuwe vrienden, leuke ontmoetingen, spelletjes en activiteiten de hele dag door, samen met grappige, sympathieke en enthousiaste animatoren.

In onze capingdorpen creëren alle kinderen van 0-4 jaar, 5-7 jaar, 8-12 jaar en 13-17 hun eigen vakantiewereldje. Spelletjes, animatie, zwempartijen, souvenirs, vrienden, ... Al vanaf de eerste dag voelen je kinderen zich thuis in hun club.

Een vakantie, anders dan anders

Voor je kinderen betekent op vakantie gaan naar Yelloh! Village een buitengewoon avontuur. Verblijven op een camping waar ze nieuwe sporten kunnen proberen, nieuwe vriendjes kunnen maken en vrij kunnen rondlopen, dat is een vakantie in Yelloh! Color. Ver van de dagelijkse sleur kunnen ze nieuwe territoria verkennen en zich beetje bij beetje losmaken van hun ouders. Kom snel een kijkje nemen op de kinderpagina's van onze campingdorpen om alle verrassingen te ontdekken die we voor hen in petto hebben.

Kinderbonus

Kinderen zijn onze schatten!

Of je nu verblijft op een kampeerplaats of in een huuraccommodatie, Yelloh! Village stelt een kinderbonus voor. Een kampeerplaats is het hele jaar door gratis voor de kinderen jonger dan 3 buiten juli-augustus voor de kinderen jonger dan 7. De babykit (bedje + stoel) is gratis in en .

Yellito

Hou jij van lachen, zingen en dansen? Dan zullen wij al snel de beste vriendjes zijn! Ik ben Yellito en ik wil alleen maar plezier maken in de kinderclubs. Soms worden er zelfs speciale inderavonden georganiseerd. ... Wacht niet langer en kom naar Yelloh! Village voor een supervakantie!

×