Allemaal op de dansvloer!

Ah, vakantie! Rust, wandelingen, gezellige momenten, lachbuien en vooral, vooral … de feestavonden op de camping! Kom op, om dit jaar de ster van de dansvloer te zijn moet u wel even uw klassiekers oefenen.

Het is bijna zomer, leve de zomerhits!

Elke zomer kijkt u er naar uit: lekker dansen op de nieuwe zomerhit.

Nu niet verlegen doen, we weten het best! Het ene jaar bent u in Braziliaanse sfeer, het volgende jaar 100% latino en als de muziek en de choreografie uit Korea komen, doet u net zo goed mee!

Uw heupen beginnen te draaien en uw handen te zwaaien zodra u de zomerhit hoort, waar u ook bent.

In de auto, op de radio, uw kinderen zingen hem en uw vrienden ook, tot in de nachtclubs, de zomerhit volgt u overal en u bent er dol op.  Dat komt goed uit, nadat de zomerhits de hele planeet over gereisd zijn komen ze op de een of andere manier altijd op de feestavonden van de camping terecht! Kom, daar gaan we weer!

U hebt nog een paar weken om de tekst en de choreografie te oefenen!

Alors on danse …

Het probleem is alleen dat u niet kunt dansen. Het goede nieuws is dat u met zomerhits helemaal niet hoeft te kunnen dansen, dat is het juist! De ritmes zijn altijd meeslepend en de bewegingen eenvoudig, zodat iedereen ze na kan doen: kinderen, volwassenen, kleine grappenmakers en grote verlegen helden.

De bewegingen zijn eenvoudig, de heupen volgen moeiteloos en de benen weten in een paar seconden welke kant ze op moeten. Herinner u de smachtende Lambada uit de jaren 80, de Soca dance uit de jaren 90 en de afgelopen jaren de Macarena, Aserejé  of  nog Un, dos, tres van de knappe Ricky Martin.

Een stapje naar voren, een stapje naar achteren: u hoeft niet te kunnen dansen om de dansvloer op te stappen! En dat verklaart elke keer weer het fenomenale succes van die nummers waar op elke camping wordt gedanst zodra de zon ondergaat!

Een duwtje in de rug?

Kunt u zelfs de eenvoudigste choreografie niet onthouden? Droomt u er sinds jaar en dag van om de onontkoombare Madison te dansen - u weet wel, de serie danspassen die iedereen in countrysfeer brengt - maar vergist u zich elke keer weer?

Geen paniek! De animatoren van Yelloh! Village stellen u snel op uw gemak.

Op feestavonden is de sfeer gezellig, de looks zijn casual en iedereen denkt alleen maar aan vermaak. U zult ongedwongen kunnen oefenen en repeteren. En elke avond worden natuurlijk ook de onontkoombare campingdansen rond de mascotte Yellito opgevoerd. Alle animatoren komen bijeen om deze Yelloh!-dansen uit te voeren. Hebt u zin om met ze mee te doen? Ga gerust uw gang! Waar wacht u nog op? Dat worden vast ongelooflijke leuke momenten!

Een vakantie vol gezellige momenten op een van onze campings:

Bekijk de 90 campings
×