Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

De diensten van camping Château de Fonrives

U zult uw vakantie op de camping Château de Fonrives geweldig vinden! Het team van de receptie doet er alles aan om uw vakantie onvergetelijk te maken... In het restaurant van de camping kunt u ook genieten van de gerechten uit Zuidwest-Frankrijk. Zo maakt u ook nog eens een culinaire reis... 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Bakker
  Kruidenier / Supermarkt
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur koelkast
  Huuraccommodaties Premium
  Waterpunt camper
  Internationale dagbladen
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Restaurant
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Laadpaal elektrisch voertuig 3km
  Kapper 3km
  Discotheek 12km
  Geldautomaat 3km
  Verhuur van fietsen 3km

  Winkel

  U vindt alles terug in onze superette: of u nu vers brood wilt voor het ontbijt of u zoekt een picknick samen te stellen of u wenst gewoon een paar boodschappen (koopje) te doen, u vindt er alle noodzakelijke basisproducten!

  Restaurant

  Alle smaken van het zuidwesten nodigen u uit aan tafel in het restaurant van camping le Château de Fonrives. Kom proeven van de uitstekende streekproducten dankzij ons menu met typische traditionele streekgerechten. U vindt er tevens heerlijke meeneemschotels om van te smullen op uw terras.
  U kan de avond ook beëindigen in de gezellige ambiance van onze bar: wat is er aangenamer dan te nippen aan een cocktail rustig zittend op het terras?

  Praktisch

  Tijdens uw vakantie wordt alles in het werk gesteld om u een zorgeloos verblijf te bezorgen: u kunt Lakens huren, handdoeken en babykit . En de vakantie van uw kinderen zou niet compleet zijn zonder een bibliotheek en speelotheek die wij gratis ter beschikking stellen. De receptie is voor iedereen toegankelijk dankzij een toegangshelling.

  Openingstijden van de diensten

  • De receptie: van 9u tot 19u, 7/7d

  ×