Camping in Lot-et-Garonne

Levensstijl, gastronomie, geschiedenis en vrije tijd: in Lot-et-Garonne vindt u alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie

Vakantie op een camping Lot-et-Garonne

Stel u een land voor waar u steeds welkom bent, waar levensstijl en feesten tot vaste waarden zijn uitgeroepen. De zon is er steeds op het appel en de uitzonderlijke bodem heeft er aan een overvloedige natuur geboorte gegeven. U droomt niet: u bevindt zich wel degelijk in Lot-et-Garonne!

Een campingvakantie in het hart van Zuidwest Frankrijk laat u niet onverschillig: Lot-et-Garonne is niet alleen een paradijs voor wie houdt van wandelingen in prachtige landschappen of recreatie in de volle natuur, maar ook een plaats waar feest en gastronomie hoog in het vaandel staan. De smaken van het Zuidwesten nodigen zichzelf uit aan tafel: proef van de heerlijke foie gras of van de sappige pruimen waar de streek om bekend staat.

De talrijke feesten in Lot-et-Garonne, of ze nu volks, traditioneel of meer geraffineerd zijn, plaatsen uw campingvakantie in het teken van de kunst van het leven. Het temperament van het Franse zuidwesten, met het geluid van de banda's, de plaatselijke fanfares, zal u tijdens heel uw verblijf vergezellen. Ook na uw vertrek zult u de warme en dynamische sfeer van Lot-et-Garonne niet snel vergeten.

Haar historisch erfgoed en cultureel leven maken van Lot-et-Garonne een ideale bestemming voor uw campingvakantie: met 14 kastelen, talrijke bastides en meer dan 20 musea hebt u keuze te over... U zult versteld staan tijdens uw bezoeken!

Camping Lot-et-Garonne

De glooiende heuvels en grote bossen met hun verfrissende schaduw of de rivieren en kanalen: u hebt honderden mogelijkheden voor wandelingen of riviertoerisme tijdens uw campingvakantie in Lot-et-Garonne. Of het nu voor een wandeling is van enkele uren of een trektocht van een hele dag, enkele uurtjes zonnen op een natuurlijk strand aan de oevers van een rivier, wat zwemmen of een tochtje met de kano-kajak, u vindt zonder twijfel een activiteit naar uw smaak in Lot-et-Garonne.

91 campings gevonden

De Yelloh ! Village campings dichtbij

campings Pyrénées Atlantiques

campings Landes

campings Dordogne

campings Gironde

We bevelen u ook aan

campings Gers

Om te ontdekken
×