Camping La Capricieuse Luc-sur-Mer, Calvados

« Geniet op 100 m van het strand op een gezellige familiecamping in de Calvados »

8.9 10 1279 scores Recensies

Sport, animatie en activiteiten op camping Yelloh! Village La Capricieuse

Houdt u meer van sportieve vakanties of van rustige vakanties? Waar u ook zin in hebt, er is op camping La Capricieuse altijd een activiteit die bij u past! Wandelen langs het strand, extreme sporten of watersporten, aquagym, sporttoernooien … U kunt er ter plaatse of in de buurt van genieten! Onze animatieteams verwachten u. 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquafun
Aquagym
Danslessen
Gym / stretching / aërobics / fitness
Speelzaal
Collectieve sporten
Petanquebaan
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Strandvolleybal
Kanovaren/kajakken 200 m
Zeilwagen rijden 5 km
Kitesurflessen 1 km
Windsurflessen 200 m
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 2 km
Lasergame
Paintball 20 km
Zweefvliegen 30 km
Pretpark 16 km
Vissen 100 m
Duik 17 km
Vliegen met een luchtballon 35 km
Watersportclub 200 m
Minigolf 200 m
Klimmuur of -ruimte 14 km
Skatepark 100 m

Vermaak u met de hele familie ter plaatse

De teams hebben overal aan gedacht om ervoor te zorgen dat u zich vermaakt tijdens uw campingvakantie. En als u eens zou beginnen met uw spieren wakker te schudden in het zwembad, tijdens een aquagymles? U kunt ook meedoen aan stretching of een fitnesssessie als u liever niet meteen het water in duikt. Zelfs op vakantie onderhoudt u uw conditie. Een activiteit met uw dierbaren? Speel een wedstrijdje op het multisportterrein, basketbal of voetbal? De kinderen mogen kiezen. 

Wordt het sport of ontspanning op het strand?

Wat luieren tijdens de vakantie is essentieel, profiteer van de zee, het fijne zand en de zon om nieuwe energie op te doen. Vergeet uw handdoek niet. Oh, sport u liever? Geen probleem, u kunt kiezen. Bij een watersportclub in de buurt van de camping kunt u kitesurfen, windsurfen en zelfs stand-up paddle proberen. U zult hier altijd iets vinden waar u zin in hebt. En, waar begint u mee? 

Een omgeving die een omweg waard is

Hoe ontdekt u de Calvados het liefst? Te voet, op de fiets of te paard? Hier is alles mogelijk. Een paardrijdcentrum in de buurt van de camping organiseert ritten om met de streek kennis te maken. Dat is een leuke familieactiviteit, of niet? U gaat graag de hoogte in om een overzicht te krijgen van de omringende landschappen? Dat kunt u doen met een luchtballon of zelfs een ULV, dat is een onvergetelijke ervaring! En, kiest u voor een klassieke of een originele kennismaking met de streek? U zult er hoe dan ook van onder de indruk zijn! 

__

Uw Avonden

Meer weten?

Tijdens de avonden op camping La Capricieuse is het één en al gezelligheid en plezier. U zult genieten tijdens onze feesten! Het is er altijd vrolijk en gezellig. Ontdek uw programma.

×