Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping La Grange de Monteillac Rodez, Aveyron

« Een authentieke vakantie op een camping van menselijke maat in de Aveyron »

8.5 10 180 scores Recensies

Sporten, animaties en activiteiten op camping Yelloh! Village La Grange de Monteillac

Uw vakantie op camping La Grange de Monteillac kan actief, intens en verrassend zijn! Tijdens uw hele vakantie worden er talloze activiteiten aangeboden. Sport, gezelligheid, cultuur, ontdekkingen... Er is voor elk wat wils! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Gym / stretching / aërobics / fitness
Mountainbike/Freeride
Petanquebaan
Tennisplein
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 20 km
Canyoning/rafting 40 km
Zwemlessen 3 km
Windsurflessen 20 km
Stand up paddle-lessen 25 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 20 km
Paintball 3 km
Zweefvliegen 40 km
Pretpark 15 km
Avonturenpark 25 km
Vissen 5 km
Golf 33 km
Bioscoopzaal 25 km
Skatepark 25 km

Tochtjes met een quad of elektrische motor en fietstochten…

Elke week nemen onze gidsen u mee voor een ontdekkingstocht van de Causse per quad. Er zijn ook begeleide tochten op een elektrische motor (elke week vanuit Espalion) en talrijke fietsroutes vanaf de camping. Iedereen kan met een quad, motor of fiets op zijn eigen manier de Aveyron verkennen!

Ontdek alle smaken van de Aveyron

Een vakantie in de Aveyron is een mooie gelegenheid om nieuwe, verrassende smaken en overheerlijke gerechten te ontdekken. Camping La Grange de Monteillac biedt geregeld kookworkshops aan tijdens de "matinées d’Yves" (“ochtenden met Yves”), om te leren hoe u zelf de lokale streekgerechten kunt bereiden: jam, rissoles,… Op de streekproductenmarkt op de camping vindt u alle ingrediënten om thuis deze gerechten klaar te maken. 

Geniet van een vakantie met uw familie

Tijd voor ontdekking, verrassing en gezelligheid! Er gaat niets boven een campingvakantie om onvergetelijke momenten te beleven met de hele familie! De 'apéro-barbecues' die in de zomer geregeld worden georganiseerd, zijn ideale momenten om samen gezellige momenten te delen. 

Een vakantie in het teken van water!

De Aveyron is een ideale streek voor wateractiviteiten... De meren en rivieren rond de camping nodigen u uit voor een ontdekkingstocht! Canyoning met een ervaren gids, kano-kajak varen op de Tarn, stand-up paddle, rafting, vissen… Aan u de keuze! 

100% natuuractiviteiten

Profiteer van uw vakantie in de Aveyron om activiteiten in de vrije natuur voor het eerst of opnieuw te ontdekken! Vanaf de camping kunt u de vele paden en weggetjes van Aveyron ontdekken tijdens wandelingen met een gids, op de fiets (met de mountain bike verhuurservice) of met een quad! Mensen die echt van sensatie houden, kiezen voor canyoning, via ferrata, parapenten of misschien zelfs voor bungeejumpen. Laat u verleiden! 

De avonden van la Grange

In juli en augustus worden in de grote zaal van de camping elke avond door de week evenementen georganiseerd: concerten, disco-avonden, salsalessen, voorstellingen, karaoke... En u kunt het opnemen tegen uw campingburen tijdens de "teamspel" avonden! De lekkerbekken onder u laten zich vast en zeker verleiden door onze Aligot avond. Eenmaal per maand wordt er een markt met producenten uit de streek georganiseerd. Maak van de gelegenheid gebruik om de lokale specialiteiten te ontdekken! 

×