Laat u verwennen in het wellnesscentrum "Cocoon" van Yelloh! Village Les Grands Pins

Wie echt eens heerlijk wil relaxen kan op camping Les Grands Pins terecht in wellnesscentrum Cocoon. Hier kunt u zich totaal ontspannen, uw lichaam laten uitrusten en nieuwe energie opdoen. Sauna, bubbelbad, hamam, hydromassage-bad, kleurendouches, Scandinavische douches, modelages, lichaams- en gezichtsbehandelingen: vertrouw u toe aan de toegewijde zorg van onze experts.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bubbelbaden
  Hydromassagebaden
  Boetiek
  Duo-cabines
  Sensoriële douche en koudwaterdouche
  Hammam
  Manicure / pedicure
  Massages
  Sauna
  Lichaams- en gelaatsverzorgingen
  Esthetische zorgen
  Theesalon

  De massages in de wellnesscentrum

  Gun uzelf heerlijke momenten van wegdromen en ontspannen tijdens een massage in de wellnessruimte van camping Les Grands Pins. Zin om te relaxen? Kies voor de ontstressende Cocoon-massage waarbij u van kop tot teen wordt ingepakt. Of geniet van Hot stone-massages waarbij hete stenen voor ontspanning zorgen.

  Probeer eens de Massothermie: een massagebed met warme jadestenen die u toelaat naar believen te genieten van een volledige verzorgende lichaamsmassage, voor een diepe relaxatie van lichaam en geest, en dit aan gereduceerde prijzen.

  Bekijk de brochure over het wellnesscentrum

  Lichaamsrituelen in de wellnesscentrum

  Vermoeid? Gestresseerd? Zin om een pauze in te lassen of gewoon nieuwe sensaties op te wekken? Dan brengen de lichaamsrituelen u de oplossing! De peelings en modelages op basis van algen of planten van de wellnessruimte van camping Les Grands Pins hebben een aangenaam rustgevend en tegelijkertijd stimulerend effect. Ontdek ook onze sensoriële douche, ons hydrotherapiebad en onze duo-cabine!

  ×