Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Grands Pins Lacanau Océan, Gironde

« Direct aan de oceaan, met verwarmd zwembad, glijbanen en wellnesscentrum! »

8.6 10 1208 scores Recensies

Laat u verwennen in het wellnesscentrum "Cocoon" van Yelloh! Village Les Grands Pins

Wie echt eens heerlijk wil relaxen kan op camping Les Grands Pins terecht in wellnesscentrum Cocoon. Hier kunt u zich totaal ontspannen, uw lichaam laten uitrusten en nieuwe energie opdoen. Sauna, bubbelbad, hamam, hydromassage-bad, kleurendouches, Scandinavische douches, modelages, lichaams- en gezichtsbehandelingen: vertrouw u toe aan de toegewijde zorg van onze experts.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Hydromassagebaden
Boetiek
Duo-cabines
Sensoriële douche en koudwaterdouche
Hammam
Jacuzzi ®
Manicure/pedicure
Modelleerbehandelingen/massages
Sauna
Lichaams- en gelaatsverzorgingen
Esthetische zorgen
Theesalon

De massages in de wellnesscentrum

Gun uzelf heerlijke momenten van wegdromen en ontspannen tijdens een massage in de wellnessruimte van camping Les Grands Pins. Zin om te relaxen? Kies voor de ontstressende Cocoon-massage waarbij u van kop tot teen wordt ingepakt. Of geniet van Hot stone-massages waarbij hete stenen voor ontspanning zorgen.

Probeer eens de Massothermie: een massagebed met warme jadestenen die u toelaat naar believen te genieten van een volledige verzorgende lichaamsmassage, voor een diepe relaxatie van lichaam en geest, en dit aan gereduceerde prijzen.

Lichaamsrituelen in de wellnesscentrum

Vermoeid? Gestresseerd? Zin om een pauze in te lassen of gewoon nieuwe sensaties op te wekken? Dan brengen de lichaamsrituelen u de oplossing! De peelings en modelages op basis van algen of planten van de wellnessruimte van camping Les Grands Pins hebben een aangenaam rustgevend en tegelijkertijd stimulerend effect. Ontdek ook onze sensoriële douche, ons hydrotherapiebad en onze duo-cabine!

×