Het wellnesscentrum van camping Les Tropiques

Een moment voor uzelf nemen en helemaal tot rust komen, even de dagelijkse stress loslaten, uzelf laten verwennen … En wat als het wellnesscentrum van het Yelloh! Village Les Tropiques nu eens de oplossing was voor uw verlangen naar ontspanning? 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bubbelbaden
  Duo-cabines
  Hammam
  Manicure/pedicure
  Modelleerbehandelingen/massages
  Lichaams- en gelaatsverzorgingen
  Esthetische zorgen

  Laat u gaan …

  Wat is er heerlijker dan uzelf tijdens uw campingvakantie een moment van pure ontspanning te gunnen? Laat uw kleintjes het fijn hebben in de kinderclubs, ga naar het wellnesscentrum van Les Tropiques en stap in een wereld van absolute kalmte, warmte en rust. Geef u over aan de vakkundige handen van onze professionals en geniet van een lichaamsmodelage of gezichtsbehandeling. Vertrouw op de kennis van ons team voor uw manicure- of epileerbehandeling … Zo ontspannend!

  En ontspan …

  Even in de bubbelbad zitten, dan een paar minuten van de vochtige warmte in de hamam genieten, een heerlijke koele douche nemen en hups weer terug het bubbelbad in … Herhaal deze operatie zo vaak u wilt, waarbij u de volgorde van de activiteiten naar believen verandert. Daarna bent u compleet ontspannen en keert u als herboren bij uw familie terug.

  ×