De diensten van camping Les Tropiques

Tijdens uw vakantie in de Pyrénées-Orientales hoeft u camping Les Tropiques niet af als u iets mist of een vraag hebt: wij kunnen ter plaatse aan al uw wensen voldoen, met een receptieteam dat altijd voor u klaarstaat, winkeltjes, eet- en drinkgelegenheden, voorzieningen om u het campingleven makkelijker te maken … Wij verzekeren u: aan alles is gedacht!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Bakker
  Geldautomaat
  Kruidenier
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kluisjes
  Plancha Verhuur
  Verhuur koelkast
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Waterpunt camper
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Restaurant
  Postdienst
  Services All Season
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  Een zeer attent receptieteam

  Bij de ingang van de camping vindt u de receptie van het Yelloh! Village Les Tropiques. Het zeer zorgzame receptieteam doet er alles aan om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken: met antwoord op al uw vragen, hulp bij willekeurig wat en verhuur van campingbenodigdheden (babykit, lakens, barbecue, televisie, fietsen, koelkast).

  Tegenover het gebouw is een ruimte gereserveerd voor folders die u informeren over de verschillende activiteiten in de nabijheid van de camping. Als u informatie nodig hebt of een activiteit of bezoek wilt reserveren om de streek te verkennen, vraag dit dan gerust aan de teams aan onze receptie.

  Eten en drinken op de camping

  Droomt u tijdens uw vakantie maar van één ding: ontspannen tafelen en heerlijke momenten met uw naasten beleven? Mocht dat het geval zijn, ga dan snel de verrukkelijke mediterrane keuken van het restaurant van de camping  ontdekken: verse vis, vlees van de grill, seizoengroenten … Aarzel niet om bij uw gerecht een glas heerlijke streekwijn te drinken.

  Hebben uw kinderen trek gekregen? Eet u liever ‘thuis’, in uw comfortabele accommodatie? Kies dan voor de afhaalservice van onze snackbar of ijssalon: pizza’s, hamburgers, crêpes, wafels … En voor de grootste lekkerbekken onder u is er een heuse ijssalon op de camping, ‘Maison Launay’, met ter plaatse bereid ambachtelijk ijs. Kies uw favoriete smaak en smullen maar!

  Alles om u het campingleven makkelijk te maken

  Op camping Les Tropiques willen wij dat u van een zo aangenaam mogelijk verblijf geniet. En u kunt ervan uitgaan dat wij weten hoe dat moet: een wasserette die 24/24 open is, een selfservice autowasstraat… Handig!

  Mist u een ingrediënt voor de maaltijd die u vanavond wilt bereiden? Geen paniek, u kunt uw boodschappen doen bij de minisupermarkt op de camping. En niet te vergeten bij de broodservice, waar u de hele dag door voor vers brood en luxebroodjes terecht kunt. Vorstelijk, niet? Bent u van plan een middag naar zee te gaan? U vindt er ook strandartikelen, en mocht u zin hebben om op het strand te lezen … u kunt er zelfs kranten en tijdschriften kopen!

  ×