Bijzondere evenementen

Wilt u midden in de Pyrénées-Orientales een seminar of een familiehappening organiseren? Dan hebben we in het Yelloh! Village Les Tropiques alles wat u nodig hebt! Wat u kunt verwachten? U kunt hier beschikken over een grote ontvangstzaal, professionele apparatuur en service op maat. Ja, uw mooiste evenementen beleeft u hier!

  Organiseert u een seminar of een familiefeest in het hart van de Pyrénées-Orientales, dan hebben we de geknipte locatie voor u: het Yelloh! Village Les Tropiques! Met een grote receptiezaal, professioneel materiaal en een dienstenaanbod op maat is hier alles voorhanden om van uw evenement een unieke belevenis te maken. En dat allemaal in een ongerept landschapskader!

  Aangepaste infrastructuur voor elk type evenement

  Camping Les Tropiques heet zowel professionals als privépersonen welkom in zijn 150 m² grote zaal die naargelang van het evenement kan worden aangepast. Zo kunt u met een U-opstelling werken voor een bedrijfsborrel of opteren voor ronde tafels met klassieke napoleonstoelen voor intieme feesten. Welke tafelopstelling u ook kiest, u geniet steeds maximale flexibiliteit.

  Vergeet ook het grote terras (150 m²) niet: ideaal voor een pauze tussen twee vergaderingen of als locatie voor een receptie.

  Diensten en activiteiten op maat

  Indien u dit wenst, kan het Yelloh! Village Les Tropiques ook zorgen voor aangepaste animatie op uw evenement. Organiseert u een bedrijfsevenement? De camping biedt u de keuze uit incentive-activiteiten, teambuildings en avondanimatie met de door u gewenste sfeer.

  Wilt u ter plaatse eten, dan kunt u kiezen uit verschillende cateringformules: lunchpauze, snacks, restaurant, cateraar met speciale bereidingsruimte … U kiest gewoon zelf wat u het handigst lijkt voor uw evenement.

  Huur accommodaties ter plaatse

  Het grote voordeel van camping Les Tropiques is tot slot de mogelijkheid om ter plaatse te overnachten. U kunt het aantal accommodaties huren dat u nodig hebt. Van september tot maart kunt u bovendien het hele campingdomein afhuren. Het biedt plaats aan maar liefst 1.600 personen.

  Informatie en reservering

  • Maximale ontvangstcapaciteit: 100 personen in de grote zaal / 1.600 personen voor de huuraccommodaties, indien de camping volledig wordt afgehuurd
  • Vraag uw offerte door het invullen van het online formulier .

  Hebt u nog meer vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de camping.

  ×