Bijzondere evenementen

Wilt u midden in de Pyrénées-Orientales een seminar of een familiehappening organiseren? Dan hebben we in het Yelloh! Village Les Tropiques alles wat u nodig hebt! Wat u kunt verwachten? U kunt hier beschikken over een grote ontvangstzaal, professionele apparatuur en service op maat. Ja, uw mooiste evenementen beleeft u hier!

  Een zaal die geschikt is voor uw evenementen

  Vertrouw als u uw bedrijfsseminar of een feestelijke familieaangelegenheid organiseert op camping Les Tropiques. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren en te assisteren bij de verwezenlijking van al uw plannen. De plaats van ontvangst? Torreilles, in de Pyrénées-Orientales. Organiseert u binnenkort een groot evenement? Super! Een zaal van 216 m² waar u maximaal 130 personen kunt ontvangen is dan wat u zoekt. Pluspunt? Een buitenruimte van 300 m² met barbecue en overdekt terras voor extra veel gezelligheid. Ideaal om uw evenementen nog mooier te maken!

  Voorzieningen en diensten op maat

  Maar dat is niet alles! U kunt over kwaliteitsvolle voorzieningen beschikken. De zalen zijn uitgerust met koelkasten, koffie- en ijsmachines. En de dienstverlening? U wordt hier als een vorst bediend. Van een eenvoudig aperitief tot een gastronomisch menu, via een assortiment tapas, alles is mogelijk. Profiteer van de complete traiteur-formules. En de muziek? Ook daar kan de camping voor zorgen. Wat wilt u voor band: Gipsy, pop, Latino, rock of liever een DJ? De camping kan al uw wensen vervullen! 

  Een idyllische omgeving voor sublieme evenementen

  Op camping Les Tropiques zijn uw privé- of bedrijfsfeesten extra bijzonder. Laat in een omgeving met veel groen tussen zee en natuur midden in de Pyrénées-Orientales de betoverende schoonheid van de locatie op uw gasten inwerken ... Het heeft gegarandeerd effect! Niets is heerlijker dan na een dag werken of feest vieren van een moment van ontspanning te genieten! Begeef u naar het 3.200 m² grote aquapark met verwarmde zwembaden of naar het wellnesscentrum met hamam en jacuzzi. Is de dag voorbij? Dan wachten u zeer comfortabele en kwaliteitsvolle accommodaties. Dus weet dat u voor een geslaagd evenement bij Yelloh! Village Les Tropiques aan het juiste adres bent.

  Informatie en reservering

  • Maximale ontvangstcapaciteit: 130 personen
  • Vraag uw offerte door het invullen van het online formulier .
  ×